Μοσχοβίτης: «Ολα ξεκινούν από την άμυνα»

mosxovitis-psixikoΗ επιστροφή του στα παρκέ, σηματοδοτήθηκε  με νίκη για το Ψυχικό. Για ακόμα μία φορά ο Φίλιππος Μοσχοβίτης ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του Γιώργου Ρεμεντέλα ξεκινώντας μάλιστα στη βασική πεντάδα, παρά το γεγονός πως ήταν ουσιαστικά απροπόνητος. Ο έμπειρος γκαρντ μίλησε για το παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό τονίζοντας πως αυτό το οποίο συνέβαλλε στην άνετη επικράτηση ήταν η αμυντική βελτίωση στο δεύτερο ημίχρονο.”Η εικόνα του αγώνα άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο γιατί παίξαμε καλύτερα στην άμυνα, αυτό είναι το σημαντικό. Από εκεί ξεκινούν όλα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, δεν δώσαμε την ευκαιρία στο Φιλαθλητικό να βρει ελεύθερα σουτ, όπως συνέβαινε στο πρώτο ημίχρονο. Ανεβάσαμε λίγο επίπεδο της συγκέντρωσής μας στην άμυνα”, δήλωσε αρχικά και συνέχισε σχολιάζοντας το τι άλλαξε σε σχέση με το παιχνίδι στην Καβάλα:

“Στην Καβάλα το λάθος που κάναμε ήταν ότι τους δώσαμε τη δυνατότητα να τρέξουν. Πρόκειται για ομάδα με παίκτες που είναι πάρα πολύ καλοί σε αυτό, κάναμε το λάθος και το πληρώσαμε. Νομίζω πως στο παιχνίδι με το Φιλαθλητικό ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στο αμυντικό τρανζίσιον”.

Όσο για την αναμέτρηση που ακολουθεί με αντίπαλο την Αγία Παρασκευή, είπε: “Δύσκολο παιχνίδι. Η Αγία Παρασκευή στην έδρα της είναι πολύ καλή. Το ότι έχασε από την Καβάλα δεν έχει σημασία. Είναι δεδομένο πως θα παρουσιαστεί διαφορετική την επόμενη βδομάδα. Θα κοιτάξουμε να σταματήσουμε τα καλά τους σημεία”.