Μουλλάκης: «Ολοι μαζί φτάσαμε σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία»

Τα πανηγύρια δεν έχουν… τέλος στην Ελευθερούπολη για την άνοδο της ομάδας στην Α2. Πρώτος σε αυτά, ο Βασίλης Μουλλάκης, ο οποίος μέσα από το προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε όλους όσους ήταν κοντά στο σύλλογο όλο αυτό το διάστημα. 

Αναλυτικά, τα όσα έγραψε:

«ΟΛΟΙ μαζί φτάσαμε σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία για την ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους παίκτες που είναι το Α και το Ω σε κάθε σύλλογο. Τους προπονητές που με ακατάπαυστη δουλειά φέραμε αυτά τα αποτελέσματα!!! Τον γυμναστή μας. Όλα τα παιδιά της διοίκησης που αφιερώνουν χρόνο από την προσωπική τους ζωή για να λύσουν τα οποία προβλήματα της ομάδας. Το δήμο Παγγαίου που δεν μας έχει αρνηθεί τίποτα όλα αυτά τα χρόνια και μας βοηθάει πάρα πολύ στην καθημερινότητά μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ όλους τους χορηγούς επιχειρηματίες και όσους βοηθούν την ομάδα οικονομικά! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον 6ο παίκτη της ομάδας τον κόσμο μας που έχει πολύ μεγάλο μερίδιο αυτής της επιτυχίας. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, στα παιδιά μου που δεν χάνουν παιχνίδι και στη γυναίκα μου που πολλές φορές τους βάζω σε δεύτερη μοίρα για χάρη της ομάδας, όμως τους αγαπάω πιο πολύ από οτιδήποτε!!!!!! Ευχαριστώ!!!».