Μουμούρης: «Να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί»

Ο Αμύντας αντιμετωπίζει αύριο τον Ιωνικός Νικαίας (22/12, 18:00) στο ΔΑΚ Νίκαιας, στην τελευταία αναμέτρηση του έτους. Ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή, Αλέξανδρου Ζαβού, Σάντρο Μουμούρης μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για το παιχνίδι με τον Χαρίλαο Τρικούπη και το ερχόμενο ματς, κόντρα στο φαβορί.

Ο Σάντρο Μουμούρης ανέφερε, αρχικά, για την ήττα από την ομάδα του Μεσολογγίου: «Υπάρχουν δικαιολογίες, όπως το πρόβλημα το γηπεδικό. Δεν μπορούσαμε να προπονηθούμε σωστά, κάποιοι “άλλοι” αγωνιστικοί παράγοντες, αλλά το κύριο είναι ότι δεν ήμασταν εμείς συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, συν το γεγονός οτι το Μεσολόγγι με την άφιξή του coach Καλαμπάκου ήταν πολύ βελτιωμένο και καλύτερο από εμάς στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

Για τον αυριανό αντίπαλο δήλωσε: «Ας ειμαστε ρεαλιστές, είναι πολύ ποιοτική ομάδα ο Ιωνικός. Για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις συνθήκες του παιχνιδιού θα πρέπει και οι δώδεκα παίκτες να βρεθούν στο μάξιμουμ της απόδοσης. Θα προσπαθήσουμε, όμως, να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε».