Μπέλλας: «Για μας είναι ένα ακόμα ντέρμπι»

Η δράση αρχίζει ξανά, με την Ενωση Ιλίου να επιστρέφει στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις την Κυριακή (05/01, 17:00), στο κλειστό «Γ. Κακούρης» φιλοξενώντας τον Ερμή Σχηματαρίου.

Ο αρχηγός της ομάδας, Οδυσσέας Μπέλλας, μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για την επερχόμενη αναμέτρηση, αφού πρωτίστως έδωσε τις ευχές ρου για το νέο έτος.

«Αρχικά να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Υγεία σε όλες τις ομάδες και τους αθλητές».

Οσον αφορά το ματς, για ακόμα μία φορά η Ενωση Ιλίου καλείται να παίξει ένα ντέρμπι. «Ολο αυτό το διάσημα κάναμε καλές προπονήσεις. Εχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερμή. Είναι μία ομάδα πολύ έμπειρη, με καλούς παίκτες και προπονητή. Για μας είναι ένα ακόμα ντέρμπι, όλα τα παιχνίδια μας είναι. Νομίζω θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι στα εντός έδρας παιχνίδια έχουμε μία μεγαλύτερη ώθηση και από τον κόσμο μας. Αυτό που έχουμε να κάνουμε στο ματς της Κυριακής είναι να βγάλουμε ενέργεια και να παίξουμε καλή άμυνα, γιατί όπως προείπα έχει πολύ καλούς παίκτες ο Ερμής. Πέρα από τη συγκέντρωση, γιατί είμαστε μία νεανική ομάδα, αν εξαιρέσεις τρεις παίκτες, πρέπει να προσέξουμε γιατί σε τέτοια παιχνίδια παίζει σημαντικό ρόλο». 

Στη συνέχεια ο έμπειρος φόργουορντ, τόνισε. «Αρχικός μας στόχος ήταν να σωθούμε γρήγορα. Το ότι αυτή τη στιγμή είμαστε πρώτοι, δεν σημαίνει ότι έχει γίνει κάτι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μην πετάμε στα σύννεφα, ακούγεται ττετριμένο αλλά πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Σχετικά με τον αντίπαλο, ο Οδυσσέας Μπέλλας, ανέφερε. «Αυτή η ομάδα έχει 9-10 πολύ ποιοτικούς παίκτες, που βοηθούν ο καθένας με το ρόλο του. Είναι μία ομάδα που είναι δυνατή στο ποστ, με τον Δημητριάδη και τον Γιανναλέτσο. Πρέπει να τρέξουμε και τα ριμπάουντ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο».

Ο αρχηγός εν όψει αυτό του σημαντικού αγώνα ζήτησε τη στήριξη του κόσμου. «Ο κόσμος πιστεύω για άλλη μία φορά θα βρεθεί στο πλευρό μας σε ένα από τα πιο δυνατά παιχνίδια που έχουμε δώσει έως σήμερα. Θα μας δώσει την ώθηση».