Μπέλλας Οδ.: «Να κάνουμε μία καλή αρχή»

enoshiliouΗ Ενωση Ιλίου επέστρεψε στη Γ’ εθνική και ο Οδυσσέας Μπέλλας μίλησε στο infobasket.gr για το νέο ξεκίνημα του συλλόγου. Ο αρχηγός της ομάδας σχολίασε τον πρώτο αντίπαλο του Ίλιον, αλλά και το πως προετοιμάζεται ο σύλλογος για τη σεζόν 2014-2015.

«Η Ενωση για ακόμα μια φορά πραγματοποιεί ένα νέο ξεκίνημα. Η Γ’ εθνική είναι μια δύσκολη κατηγορία και δυστυχώς κάθε χρόνο οι ομάδες αλλάζουν ριζικά με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε τους αντιπάλους μας. Κυρίως στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος όλες είναι επικίνδυνες και θέλουν προσοχή καθώς επιθυμούν να μπούνε το “δεξί” στις νέες τους υποχρεώσεις. Είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε συμπεράσματα, αλλά νομίζω ότι κυρίως από εμάς θα εξαρτηθούν όλα τα παιχνίδια.

Και αυτό γιατί η Ενωση φέτος θωρακίστηκε με αρκετούς νέους αλλά με εμπειρία παίκτες, όπως ο Τσολάκης,ο Μίχος και ο Βαϊδάκης αλλά και δυο εξαιρετικούς κόουτς (Πανούλια και Καναρέλη) οι οποίοι έχουν πάρει από την αρχή πολύ σοβαρά το ρόλο τους κάνοντας πολύ δυνατές προπονήσεις. Επίσης στηριζόμαστε στους “παλιούς” Γιάννη Μπέλλα και Ακη Μητρόπουλο, που και αυτοί “παίζουν” στα δάχτυλα την κατηγορία κάτι που δίνει μεγάλο κύρος στο Ίλιον για φέτος. Έτσι όλοι μαζί προετοιμαζόμαστε για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος θέλοντας να κάνουμε μια καλή αρχή σε πολύ δύσκολο ματς επί του Ακάδημου Καλαμάτας».