keramidas_mpalampanis_niki_amarousiouΘοδωρής Μπαλαμπάνης ο… 3ος! Το Μαρούσι προχώρησε στην τρίτη μεταγραφική της κίνηση, βάζοντας στη… μηχανή της τον Θοδωρή Μπαλαμπάνη. Ο παίκτης, όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του Αμαρουσίου “… θα είναι ο παίκτης, που θα κάνει τα διχτάκια να… κουνηθούν πολλές φορές φέτος, ο παίκτης που θα αποτελεί πονοκέφαλο για κάθε αντίπαλη άμυνα.
Ο Θοδωρής ξεκίνησε την καριέρα του λίγο πιο πάνω από το Μαρούσι, στην Κηφισιά, έχοντας πρώτο προπονητή τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Στη συνέχεια έδωσε τα διαπιστευτήρια του ως δεινός σκόρερ στον Άρη Πετρούπολης, στον Ιωνικό Ν.Φ., στην Πεντέλη, στον Αργοναύτη Ραφήνας, στο Γαλάτσι και φέτος στον Σπόρτιγκ.
“Αρκεί μόνο να πατήσεις το παρκέ του Αγίου Θωμά, για να νιώσεις το βάρος της φανέλας. Είναι κάτι που μοιάζει τετριμμένο, αλλά μόνο όταν το ζήσεις, μπορείς να το νιώσεις και να το πεις. Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο, όχι μόνο γιατί θα παίξω στο Μαρούσι, αλλά γιατί είμαι μέλος αυτής της ομάδας, η οποία θα ξεκινήσει την προσπάθεια για την ολική επαναφορά του συλλόγου, εκεί που αξίζει να βρίσκεται.
Ευχαριστώ τον κόουτς Κεραμιδά για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Θα κάνω τα πάντα για να τον δικαιώσω” τόνισε ο Θοδωρής, φορώντας τη φανέλα του Αμαρουσίου.
“Ο Θοδωρής συνδυάζει δύο στοιχεία: Είναι εξαιρετικός παίκτης (δεινός σκόρερ) και παράλληλα καταπληκτικό παιδί. Ο στόχος που θέσαμε με τη νέα διοίκηση είναι να φέρουμε στο Μαρούσι παίκτες που θα τους αγαπήσει ο κόσμος. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά, ότι ο Θοδωρής σύντομα θα είναι ένας από τους πιο αγαπητούς στην εξέδρα, αλλά και στους συμπαίκτες του” υποστήριξε ο Κώστας Κεραμιδάς και συμπλήρωσε:
“Ήδη από τις τρεις πρώτες κινήσεις, αλλά και το εξαιρετικό καμπ που στήσαμε, φαίνεται το δείγμα της νέας αρχής που έγινε για το Μαρούσι. Η συνέχεια θα είναι εξίσου εντυπωσιακή. Τώρα ξεκινήσαμε… Τα καλύτερα, για τους φίλους του συλλόγου, έρχονται”.