«Μπαμ» με… Γρίψιο για τον Πανσερραϊκό

Έκανε το «μπαμ» στο μεταγραφικό παζάρι ο Πανσερραϊκός, «γεμίζοντας» τη γραμμή των ψηλών του με τη θετική απάντηση του Πέτρου Γρίψιου! Μετά τις ανανεώσεις των Συμεωνίδη και Σταματόπουλου, την επιστροφή του στρατευμένου Χατζηανδρέου και τη μεταγραφή του Θολιώτη, στο δυναμικό της ομάδας εντάσσεται πλέον και ο 27χρονος Σερραίος καλαθοσφαιριστής.

Το «φλερτ» των δύο πλευρών -που ξεκίνησε από την περσινή χρονιά- ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, αφού ο έμπειρος αθλητής θα φορέσει τη φανέλα με το «λιοντάρι» για τα επόμενα δύο χρόνια!

Ο Γρίψιος, που είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής Α.Π.Θ., ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες της ΑΕΣ και το 2007 πήρε μεταγραφή στην ομάδα των Εκπαιδευτήριων Μαντουλίδη με την οποία κατέκτησε 3 φορές το πανελλήνιο πρωτάθλημα (παίδων, εφήβων) και μια φορά την τρίτη θέση στο παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη! Το 2008 συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ιταλίας ως μέλος της Εθνικής ομάδας Παίδων. Το 2010 αγωνίστηκε στο Σουηδικό πρωτάθλημα και αναδείχθηκε με την ομάδα του πρωταθλητής στην Α2 κατηγορία. Την επόμενη χρονιά επέστρεψε στην πόλη μας και για 7 χρόνια ανήκε στην ομάδα των Ικάρων με τους οποίους το 2018 πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία! Πέρυσι αγωνίστηκε και πάλι στο ίδιο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με την ομάδα του Φαίακα Κέρκυρας.

«Τον υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά στην «οικογένεια» των λιονταριών και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.