Μπαράζ ανακοινώσεων για αποχωρήσεις και δανεισμούς παικτών από τη Νίκη Βόλου

Η σύσταση της νέας Διοικούσας Επιτροπής στο τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου έφερε και το… μπαράζ των ανακοινώσεων αναφορικά με το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου. Όπως λοιπόν, είχαν κάνει γνωστό στο βολιώτικο σύλλογο έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα προχωρούσαν και σε ανακοινώσεις αναφορικά με τις ανακοινώσεις για ανανεώσεις-αποχωρήσεις αθλητών, μεταγραφές και το έκαναν πράξη! Δύο αποχωρήσεις και πέντε δανεικούς πέντε περιλαμβάνει το πρώτο… “πιάτο” των ανακοινώσεων της Νίκης Βόλου, με τους Τσαβέ και Γιωτόπουλο να είναι εκείνοι που δεν θα συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα της ομάδας τη νέα περίοδο.

“Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Στέλιο Τσαβέ. Ο Στέλιος υπήρξε βασικό στέλεχος της ομάδας μας τα τελευταία 4 χρόνια στην προσπάθεια μας για επάνοδο στις Εθνικές κατηγορίες, παίζοντας πάντοτε με πάθος και ψυχή!
Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία και του ευχόμαστε υγεία, οικογενειακή ευτυχία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της αθλητικής του πορείας”, αναφέρει η πρώτη εκ των ανακοινώσεων της Νίκης Βόλου, ενώ η δεύτερη έρχεται να γνωστοποιήσει το τέλος της συνεργασίας με τον Βασίλη Γιωτόπουλο, ο οποίος πάντως θα συνεχίσει να προσφέρει στο προπονητικό επιτελείο των ακαδημιών της ομάδας. “Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Βασίλη Γιωτόπουλο.
Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία και του ευχόμαστε οικογενειακή ευτυχία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της αθλητικής του πορείας.
*Ο Βασίλης θα παραμείνει στο προπονητικό team των ακαδημιών της Νίκης Βόλου”.

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά πέντε είναι οι αθλητές που θα δοθούν δανεικοί ενόψει της νέας περιόδου. “Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού των αθλητών Κώστα Λωρίτη, Φίλιππου Πανιόπουλου και Παναγιώτη Παπαζήση στην ομάδα της Ανάληψης Βόλου, καθώς και του αθλητή Αντώνη Χρηστομάνου στην ομάδα του Ίωνα Βόλου.
Η Νίκη Βόλου πιστή στις αρχές της συνεχίζει να παραχωρεί αθλητές της τόσο δανεικούς όσο και ελεύθερους (περισσότεροι από 10 αθλητές τα τελευταία 2 χρόνια) σε άλλες ομάδες του νομού (και όχι μόνο), ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ, με γνώμονα την βελτίωση του επιπέδου των τοπικών πρωταθλημάτων, καθώς και την ατομική βελτίωση των ίδιων των αθλητών, πάντα προς όφελος του Βολιώτικου μπάσκετ”, αναφέρει η ανακοίνωση, ενώ ήρθε μία… συμπληρωματική για το δανεισμό του Στέφανου Διγενή. “Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει παραχώρηση του αθλητή Στέφανου Διγενή στην ΑΓΡΙΑ B.C. με την μορφή μονοετούς δανεισμού.
Ο Στέφανος ήταν μέλος της ομάδας μας τα τελευταία 3 χρόνια, ωστόσο προσωπικοί και ακαδημαϊκοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να αγωνιστεί φέτος σε Εθνική Κατηγορία.
Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ερχόμενη χρονιά”.

Οι ανακοινώσεις ήρθαν λίγες ώρες μετά τη σύσταση του ΔΣ στην Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου και την γνωστοποίηση των ονομάτων της νέας Διοικούσας Επιτροπής του ανδρικού τμήματος μπάσκετ της ομάδας. Αναλυτικά η νέα ΔΕ απαρτίζεται από τους:

1) Μπάμπης Τουτουντζόγλου: Πρόεδρος
2) Γιάννης Ζιάμας: Αντιπρόεδρος
3) Δημήτρης Τσιόλκας: Έφορος Ανδρικής και Γυναικείας ομάδας (εκπρόσωπος Δ.Ε. στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη)
4) Αγγελική Κατσαλή: Έφορος μπάσκετ (εκπρόσωπος Δ.Ε. στο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη)
5) Μαστρογιάννης Παντελής: Υπεύθυνος marketing
6) Τσιντσίνης Μιχάλης: Υπεύθυνος τύπου & επικοινωνίας
7) Αθανασιάδης Χρήστος: Υπεύθυνος Ακαδημιών
8) Δημήτρης Μανώλης: Έφορος Ακαδημιών
9) Μάνθος Μπάντελης: Έφορος Ακαδημιών
10) Δημήτρης Κανούλης: Έφορος Ακαδημιών
11) Κώστας Παναγιώτου: Έφορος Γηπέδου & Υλικού