Μπαράζ… φιλικών αναμετρήσεων για τους Ίκαρους Τρικάλων

Το “μοντάρισμα” των Ίκαρων Τρικάλων συνεχίζεται, όμως για να μπορέσει ο Κώστας Σδράκας να έχει πλήρη εικόνα της ομάδας απαιτούνται φιλικά παιχνίδια. Και οι παίκτες του δεν θα μείνουν… παραπονεμένοι σε αυτόν τον τομέα με τον σύλλογο να έχει προγραμματίσει “μπαράζ” φιλικών αναμετρήσεων στις επόμενες εβδομάδες.

Τα φιλικά προετοιμασίας θα ξεκινήσουν την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, με τους Ίκαρους να αντιμετωπίζουν στο κλειστό της Μπάρας τον ΑΟ Τρίκαλα σε ένα φιλικό που θα ξεκινήσει στις 17.30, ενώ στη συνέχεια, την Τετάρτη το πρωί η αποστολή των “κιτρινόμαυρων” θα αναχωρήσει για τον Βελβεντό Κοζάνης όπου και θα πραγματοποιήσει το 2ο στάδιο της προετοιμασίας της.

Εκεί θα δώσει και δύο πολύ δυνατά φιλικά. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου θα παίξει στο κλειστό Βελβεντού στις 17.30 με τον Πρωτέα Γρεβενών (Β’ Εθνική) ενώ την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου θα παίξει στις 16.00 με τον ιδιαίτερα ενισχυμένο Αριστοτέλη Φλώρινας (Γ’ Εθνική).

Την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου η ομάδα θα επιστρέψει στην βάση της και στις 16, ημέρα Τετάρτη, θα υποδεχτεί στο κλειστό της Μπάρας στις 17.30 τη Νίκη Βόλου (Β’ Εθνική).
Στις 20 του μήνα στις 17.30 ο Έσπερος Λαμίας (Β’ Εθνική) θα φιλοξενηθεί στη Μπάρα σε ένα ακόμη φιλικό ενώ στις 23 Σεπτεμβρίου στις 17.30 στο ίδιο κλειστό οι Ίκαροι θα υποδεχτούν τους Γόμφους (Γ’ Εθνική). Τέλος από τις 26 έως τις 28 Σεπτεμβρίου οι Ίκαροι Τρικάλων θα συμμετάσχουν σε τουρνουά στην Θεσσαλονίκη.