Μπείτε στο… Betroom του infobasket.gr!

betroom
Το infobasket.gr σας ανοίγει την πόρτα της επιτυχίας για το στοίχημα. Σύντομα, στον διαδικτυακό αέρα του ειδικευμένου στον άγριο και όμορφο κόσμο του μπάσκετ ιστότοπου μας, θα ανοίξει το δωμάτιο του κέρδους, το BETroom.
Στο BETroom θα παρουσιάζονται τακτικά μέσα στην εβδομάδα προτάσεις για παιχνίδια του στοιχήματος τόσο στα πρωταθλήματα, εντός και εκτός συνόρων, του μπάσκετ, όσο και αθλημάτων τα οποία «σκίζουν» στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στις ΗΠΑ (National Football League, National Hockey League, Baseball και, φυσικά, για τον μαγικό κόσμο του NBA). Τις προτάσεις θα σας τις δίνει ο αγαπημένος μας CK, ένας άκρως «άρρωστος» με την καλή έννοια και εξειδικευμένος στα αθλήματα αυτά στοιχηματάκιας, με πάθος και γνώση.

Σκοπός μας είναι ένας: να σας οδηγήσουμε στο ταμείο και, παράλληλα, να διευρύνουμε τις γνώσεις σας σε αθλήματα όχι τόσο διαδεδομένα στην Ευρώπη αλλά με απίστευτη απήχηση στις ΗΠΑ, που σύντομα θα αλλάξουν τα δεδομένα τόσο του στοιχήματος, όσο και του ευρύτερου στοιχηματικού «γίγνεσθαι» στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.