Μποχωρίδης: «Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια», Μαραγκός: «Είχαμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση»

mpoxoridisΙκανοποιητική –τηρουμένων των αναλογιών- κρίθηκε από τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Πάρη Μαραγκό η κατάκτηση της 6ης θέσης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων.

«Από την μία μεριά δεν είμαστε και τόσο ευχαριστημένοι. Είχαμε κάποιους στόχους από την αρχή», ανέφερε αρχικά ο Λευτέρης Μποχωρίδης και συνέχισε:  «Είμαστε μια ομάδα που είχαμε ξεκινήσει μια προσπάθεια από πέρυσι, παρόλα αυτά έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα και με τις απουσίες που είχαμε –και να πω ότι παίξαμε για όλα τα παιδιά και για εκείνα που βρέθηκαν στην προετοιμασία από την πρώτη μέρα- κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια και η 6η θέση είναι κάτι για το οποίο είμαστε χαρούμενοι για αυτό.
Ένα πανευρωπαϊκό τουρνουά σου προσφέρει πολλές εμπειρίες. Πιο πολύ κρατάω το διάστημα που ήμασταν ομάδα και το ότι όλοι μας παίζαμε πρώτα από όλα για να το χαρούμε και να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας.

Σε ένα τέτοιο τουρνουά δεν κάνεις προσωπικό απολογισμό. Κοιτάς πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις με την ομάδα σου και εγώ έκανα ότι μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα μου. Και είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω για να φτάσουμε ως εδώ».

Μαραγκός: «Είχαμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση»

Από την πλευρά του ο Πάρις Μαραγκός, ανέφερε: «Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα μπορώ να πω πως είμαστε ικανοποιημένοι. Παρά τις απουσίες είχαμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στην ΕΟΚ, στους προπονητές μου και συγκεκριμένα στον κ.Μίσσα που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι εδώ και για όλα αυτά τα χρόνια και εύχομαι καλή επιτυχία στις επόμενες φουρνιές.

Κάθε τουρνουά είναι εμπειρία ζωής και κάθε στιγμή είναι μοναδική. Θα την κρατήσω γιατί θα με βοηθήσει στο μέλλον μου. Μια από τις πιο σημαντικές στιγμές ήταν ο αγώνας για την πρόκριση στην 4άδα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Αυτό μου έχει μείνει…

Στον αγώνα με την Γαλλία μπήκαμε από την αρχή δυνατά. Σήμερα ήμασταν λίγο αγχωμένοι ίσως… Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα η 6η θέση θεωρώ πως είναι αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα».