Μπούφης: «Αναλαμβάνω την ευθύνη και αποχωρώ»

Αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο υπάρχουν στον ΚΑΟΚ καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου, Βαγγέλης Μπούφης μέσω γραπτής του δήλωσης έκανε γνωστό πως αποχωρεί, ενώ παράλληλα αποχαιρέτησε τους φίλους της ομάδας της Κορίνθου και όχι μόνο…

Αναλυτικά:

«Ήδη πέρασε ένας μήνας από το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας. Πλέον, με τα νεύρα να εχουν φύγει, το μυαλό να έχει καθαρίσει αλλά και η επόμενη μέρα του συλλόγου να είναι σε πολύ καλό δρόμο και καλά χέρια, νιώθω την ανάγκη να γράψω δημόσια αυτά που έχω μέσα μου γιατί μια ζωή έχω μάθει να αντιμετωπίζω τα πράγματα με ευθύτητα και με το κεφάλι ψηλά..
Πριν 4 χρόνια τετοια εποχή, ξεκινούσε η πορεία μιας παρέας. Μιας παρέας που έβαλε τον εγωισμό κάτω από μια ιδέα. Την ιδέα να πάμε το Κορινθιακό μπάσκετ σε μονοπάτια που δεν είχε ξαναβρεθεί. Τα καταφέραμε..εν μέρει!

Μπήκαν οι βάσεις ώστε η ομάδα να φτάσει στην Β’ Εθνική κατηγορία και να ακουστεί το όνομα της Κορίνθου μπασκετικά πέρα από τα στενά όρια της Αργολιδοκορινθίας που ίσχυε μέχρι τότε.

Η ομάδα κατέφερε να φέρει κόσμο στο γήπεδο και να μείνει στην κατηγορία, κάτι που μας γέμισε με πίστη, αυτοπεποίθηση και όρεξη να συνεχίσουμε πιο δυνατά, πιο “επαγγελματικά”. Και έτσι πράξαμε από το καλοκαίρι που μας πέρασε. Αλλά απεδείχθη ότι αυτό δεν ήταν αρκετό. Δεν καταφέραμε όλοι μαζί να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και η ευθύνη βαραίνει κυρίως εμάς..κυρίως εμένα!
Βέβαια η απόφαση για το μέλλον μου στην ομάδα δεν παρθηκε εν θερμώ. Είναι απόφαση που με ταλανίζει αρκετούς μήνες τώρα. Απλά το αποτέλεσμα ήρθε και έδεσε. Ήθελα σαν τρελός η αποχώρηση μου από την ομάδα να συνδυαζόταν με παραμονή στην κατηγορία. Δυστυχώς δεν τους κάναμε τη χάρη..

Δυστυχώς πολλοί χάρηκαν με το αποτέλεσμα..
Δυστυχώς οι περισσότεροι εξ’αυτών δεν ήταν αντίπαλοι μας..
Η απογοήτευση που νιώθω είναι τεράστια. Αλλά και η χαρά που βρέθηκα σε αυτή την ομάδα ακόμα μεγαλύτερη.
Είχα την τύχη να γνωρίσω πολλους ανθρώπους που είχαν και έχουν το ίδιο πάθος με μένα για το μπάσκετ.
Είχα την τύχη να γνωρίσω αθλητές, σπάνια παιδιά που το επίπεδο τους αποδεικνύει γιατί το μπάσκετ πάντα θα μας κάνει υπερήφανους..
Είχα την τύχη να κάνω νέους αλλά πραγματικούς φίλους που θα με συνοδεύουν για την υπόλοιπη ζωή..
Είχα την τύχη να νιώσω εκρηκτικά συναισθήματα χαράς και υπερηφάνειας..
Είχα την τύχη να φέρω τα παιδιά μου μέσω του μπάσκετ στον αθλητισμό..
Ήρθε το τέλος λοιπόν..

Όχι όπως το είχα φανταστεί γιατί δυστυχώς τις τελευταίες δύο αγωνιστικές ένιωσα τα χειρότερα συναισθήματα που έχω βιώσει στον χώρο του αθλητισμού..
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν μαζί μου σε αυτό το ταξίδι..
Θέλω παράλληλα να ζητήσω δημόσια συγνώμη από αυτούς που πλήγωσα. Το εννοώ μέσα από την καρδιά μου και να ξέρουν ότι τίποτα δεν έγινε με κακία. Αναλαμβάνω την ευθύνη και αποχωρώ..
Boof-is over!

ΥΓ. Η απόφαση ήταν ειλημμένη για αυστηρά προσωπικούς λόγους αλλά πάρθηκε οριστικά και αμετάκλητα στις 19 Μαΐου».