bratsiakosΤη μια πρόκληση μετά την άλλη δέχεται την τελευταία πενταετία ο Βασίλης Μπρατσιάκος και μάλιστα τα ποσοστά προσωπικής επιτυχίας είναι ψηλά. Όμως τα τέσσερα πρωταθλήματα που έχει πανηγυρίσει με τρεις διαφορετικές ομάδες, το ντέρμπι «μίσους» της Κύμης (ανάμεσα στον γυμναστικό σύλλογο, που ο ίδιος προπονεί τον τελευταίο χρόνο και τον αθλητικό όμιλο της περιοχής), το οποίο έφερε δις εις πέρας την περσινή σεζόν στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΣΕ, αλλά και ο τίτλος που κατέκτησε αήττητος με τον Γ.Σ. Κύμης το 2013, φαίνεται να μην είναι τίποτα μπροστά στο νέο του στόχο.

Ο λόγος, η συμμετοχή των Ευβοιωτών για πρώτη φορά στις εθνικές κατηγορίες. Μάλιστα και σε αυτό το τόλμημα έχει θέσει τον πήχη ψηλά από νωρίς, όπως εξήγησε στο infobasket.gr, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι οι «νεοφώτιστοι» θα πανηγυρίσουν την άνοδο στο τέλος της σεζόν.

Μετά το τέλος του ματς με τον Ηρόδοτο ο τεχνικός της Κύμης σχολίασε:

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, περιμέναμε ότι ο Ηρόδοτος θα παρουσιαζόταν δυνατός μέσα στο γήπεδο του. Είχαμε προετοιμαστεί να αντιμετωπίσουμε με κάποιες άμυνες συγκεκριμένα ατού που έχει η ομάδα του Μανόλη Δημητριάδη. Δεν είχαμε όμως υπολογίσει κάποιους άλλους παίκτες που τελικά πήραν το παιχνίδι πάνω τους. Ο Ηρόδοτος είναι μια μαχητική ομάδα, πιστεύω ότι το παιχνίδι παίχτηκε στα ίσια και κέρδισε ο πιο έμπειρος και ο πιο τυχερός, που ήμασταν εμείς σήμερα. Δεν αντιδράσαμε καλά στο 2ο ημίχρονο καθώς η ομάδα ήταν κουρασμένη. Αυτό το αποδίδω και σε κάποια γηπεδικά προβλήματα που έχουμε. Σημασία έχει ότι πήραμε το ροζ φύλλο αγώνα και αυτό είναι το κυριότερο.

Φοβίζει την ομάδα σας το γεγονός ότι από πολύ νωρίς της έχουν δώσει το τίτλο του φαβορί;

Είμαι από τους πρώτους που δήλωσα ότι η ομάδα με το ρόστερ που έχει πρέπει να πάει για πρωτάθλημα και θα πάει για πρωτάθλημα. Υποτίθεται ότι είμαστε δυνατοί, γι αυτό άλλωστε κάναμε και τις συγκεκριμένες μεταγραφές. Πρέπει να ανέβουμε κατηγορία. Το άγχος θεωρώ ότι μέσα από την προπόνηση και μέσα από τα παιχνίδια θα ξεπεραστεί.

Τι να περιμένουμε στο ματς με την Πεύκη που ακολουθεί (3/11);

Η Πεύκη είναι μια παράξενη ομάδα. Θέλει παρά πολύ μεγάλη προσοχή. Καθώς είναι ή του ύψους ή του βάθους. Εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, όπως σε όλα τα παιχνίδια. Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο, αλλά τους σεβόμαστε όλους. Η Πεύκη είναι μια ομάδα με καλές μονάδες, θέλει προσοχή και πρέπει να ήμαστε συγκεντρωμένοι.