Μυριούνης: “Δεν θα ψάξω δικαιολογίες, 100% δική μου η ευθύνη της ήττας”

Έχει μάθει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Και αυτό πράττει για μία ακόμη φορά ο Χρήστος Μυριούνης για την εντός έδρας ήττα του Γλαύκου. Ο Έλληνας τεχνικός δεν ψάχνει για δικαιολογίες για το νέο αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά ξεκαθαρίζει: “Θα αναλάβω 100% την ευθύνη για αυτήν την κακή ήττα…”.

Ο Μυριούνης στηρίζει τους παίκτες του, αναλαμβάνει την ευθύνη και όπως τονίζει σε σχετικό δημοσίευμά του στο προσωπικό του προφίλ σε Μέσο κοινωνικής δικτύωσης “… και οι προπονητές έχουν “κακές” μέρες και χτες εγώ ήμουν σε “κακή” μέρα και δεν βοήθησα τα παιδιά όπως έπρεπε”.

Αναλυτικά όλη η δήλωση του Μυριούνη αναφέρει: “Για άλλη μια φορά χθες παράταση σε παιχνίδι εντός έδρας η 3η για φέτος και όμως πάλι δεν καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη…Φτάσαμε τόσο κοντά και στο τέλος η προσπάθεια μας δεν δικαιώθηκε. Τα παιδιά για άλλη μια φορά ήταν συγκινητικά και είμαι περήφανος για αυτούς όμως και οι προπονητές έχουν “κακές” μέρες και χτες εγώ ήμουν σε “κακή” μέρα και δεν βοήθησα τα παιδιά όπως έπρεπε και όπως έχω κάνει στα περισσότερα ματς έως τώρα και για αυτό δεν θα κρυφτώ ούτε θα ψάξω για άλλες δικαιολογίες και θα αναλάβω 100% την ευθύνη για αυτήν την κακή ήττα…
Η βαθμολογική μας συγκομιδή μας αδικεί γτ έχουμε κάνει μεγάλη κατάθεση ψυχής σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια έως τώρα…
Συνεχίζουμε όμως όλοι ενωμένοι και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε και θα κάνουμε τον κόσμο της ομάδας μας που μας στηρίζει έως τώρα σε κάθε ματς υπερήφανο!!!
Τέλος συγχαρητήρια στον προπονητή και τα παιδιά της Ελευσίνας για τη νίκη τους…”.