Μυριούνης: “Κάποιοι παίκτες βάζουν το εγώ τους πάνω από την ομάδα”…

Η εντός έδρας ήττα του Γλαύκου από τον Πρωτέα Βούλας αποκάλυψε για μία ακόμη φορά τα προβλήματα της ομάδας, κάτι που παραδέχθηκε κι ο προπονητής της Χρήστος Μυριούνης μετά το τέλος του ματς. Με τον Έλληνα τεχνικό μάλιστα να αποκαλύπτει ότι είδε και πάλι μία νοοτροπία από κάποιους παίκτες του, που καθόλου δεν του άρεσε και πως πλέον δεν προτίθεται να παίζει το ρόλο του… κυματοθραύστη, αναλαμβάνοντας όλες τις ευθύνες. “… κάποιοι παίκτες βάζουν το ΕΓΩ τους πάνω από την ομάδα και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Έλληνας προπονητής στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, προσθέτοντας “… ξέρω τι χρειάζεται για να αλλάξει αυτό… Έως τώρα έμπαινα μπροστά σε όλα τα αρνητικά αποτελέσματα και έπαιρνα όλες τις ευθύνες πάνω μου… αλλά έως εδώ”!

Ο Μυριούνης κάνει σε αυτό το ποστάρισμά του αναφορά τόσο στις αλχημείες στις οποίες προχωρά ο ίδιος για να καλύψει το κενό που υπάρχει στη θέση του πλέι μέικερ, όμως η ουσία είναι στη διάθεση που δείχνει να αλλάξει κάποια άλλα πράγματα στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Μυριούνης αναφέρουν: “Τίποτα δεν μας πήγε καλά σήμερα δεν ακολουθήσαμε σχεδον καθόλου το πλάνο που είχαμε για τον αγώνα και δεν βγάλαμε καθολου ψυχή στο παρκέ σε ένα τόσο κομβικό ματς… Δυστυχώς ήταν μια πολύ κακή ήττα παρά τα πολλά προβλήματα που είχαμε με τους τραυματισμους τις τελευταίες βδομάδες και την έλλειψη καθαρού πλέι μέικερ που μας βασανίζει από την αρχή της χρονιάς…Προσπαθώ με αλχημείες έως τώρα να καλύψω την έλλειψη αυτή… Ακόμα όμως πρέπει να πω πως κάποιοι παίκτες βάζουν το ΕΓΩ τους πάνω από την ομάδα και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί και ξέρω τι χρειάζεται για να αλλάξει αυτό…Εως τώρα έμπαινα μπροστά σε όλα τα αρνητικά αποτελέσματα και έπαιρνα όλες τις ευθύνες πάνω μου… αλλά έως εδώ.

Τέλος θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην ομαδα της Βούλας για την δίκαιη νίκη της αλλά και στους διαιτητές Κοτσιμπο-Ντανο για την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ τους διαιτησία σήμερα!”.