mixalis_thanosΌταν του ανατέθηκαν τα ηνία της ομάδας, ο Μιχάλης Θάνος δεσμεύτηκε ότι θα έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να σωθεί η Πεύκη. Στόχος που δεν επιτεύχθηκε με τον Μιχάλη Θάνο ν΄ αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη του υποβιβασμού, με μία δήλωσή του που την ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

“Αισθάνομαι υποχρέωση να ζητήσω συγνώμη από τον Πρόεδρό μας, τους λίγους αλλά πιστούς φίλους μας στην κερκίδα που ήταν όμως πάντα μαζί μας και βεβαία από τους μάγκες αθλητές και συνεργάτες μου για την τεράστια προσπάθεια και πορεία που πραγματοποιήσαμε τους 4 προηγούμενους μήνες.
Λυπάμαι που απέτυχα να κάνω πράξη τον στόχο και την δέσμευση μου να κρατήσω την ομάδα στην κατηγορία και είμαι υπεύθυνος για την πτώση της ομάδας..Προσπάθησα με όλη μου την δύναμη και το ίδιο κάνατε και εσείς.
Η ευθύνη σε αυτές της περιπτώσεις βαραίνει αποκλειστικά τον προπονητή και την αναλαμβάνω πλήρως”, αναφέρει ο προπονητής της Πεύκης, με αρκετούς πάντως διαδικτυακούς φίλους του να του επισημαίνουν το αυτονόητο, πως οι επιτυχίες κι οι αποτυχίες μοιράζονται σε όλη την ομάδα κι όχι μόνο σε ένα άτομο