Μ. Παπαδάκης: «Ο Αρκαδικός αξίζει να είναι στην Α1»

Οι δύο σερί ήττες του Αρκαδικού είχαν προκαλέσει… πίεση στους ιθύνοντες την ομάδα, που έψαχναν τη νίκη για να σπάσει η «κακ»δαιμονία». Και την πέτυχαν κόντρα στη Νήαρ Ηστ, γεγονός που όπως σχολίασε ο κορυφαίος παίκτης του Αρκαδικού Μύρωνας Παπαδάκης βοηθά την ομάδα του να πλησιάσει το στόχο της. Που δεν είναι άλλος «… απ’ την άνοδο στην Α1, διότι το αξίζει», όπως πρόσθεσε μιλώντας στο site του συνδέσμου των καλαθοσφαιριστών.

Τι σημαίνει η νίκη επί της Νήαρ Ηστ για εσάς;
«Σαν ομάδα θέλαμε πάση θυσία να κερδίσουμε καθώς είχαμε δυο συνεχόμενες ήττες και το θέλαμε τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά, Από εδώ και στο εξής θέλουμε να πετύχουμε όσες περισσότερες νίκες προκειμένου να μπορέσουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται.  Τώρα όπως πρέπει πρώτα να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Κόροιβο».

Οι δικοί σου, προσωπικοί στόχοι ποιοι είναι;
«Δεν έχουν διαφορά με τους στόχους της ομάδας. Εγώ αυτό που προσπαθώ είναι η ομάδα να βρίσκεται όσο ψηλότερα γίνεται».

Ένα όνειρο που θα ήθελες να κάνεις πραγματικότητα στην καριέρα σου;
«Σίγουρα ένα όνειρο είναι να καταφέρω να αγωνιστώ στην Α1 και από εκεί και πέρα θα δείξει ο χρόνος το πόσο ψηλά μπορώ να φτάσω».

Τι πιστεύεις για την συνέχεια του πρωταθλήματος;
«Νομίζω ότι οι τελευταίες αγωνιστικές θα είναι μια  μεγάλη μάχη για όλες τις ομάδες. Τόσο για την άνοδο όσο και για την σωτηρία. Κάθε ματς θα είναι ξεχωριστό και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς κάθε βαθμός θα είναι πολύτιμος»

Που πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσει ο Αρκαδικός και επέλεξες να αγωνιστείς εκεί;
«Ήξερα ότι ερχόμουν σε ένα οργανωμένο σωματείο όπου υπάρχει σοβαρότητα και γνώση των ανθρώπων του στο μπάσκετ. Είναι ιδανικό για ένα παίκτη να μπορεί να έχει το μυαλό του μόνο στο μπάσκετ. Γενικά ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα και μπορώ να πω πως με έχει αλλάξει σαν παίκτη προς το καλύτερο. Επίσης είναι πολύ σημαντικό πως η ομάδα δείχνει πως θέλει να πρωταγωνιστεί στην κατηγορία που αγωνίζεται».

Θα ήθελες να κάνεις μια ευχή για το μέλλον;
«Πρώτα απ όλα είναι σημαντικότερο όλων να έχουμε υγεία. Από εκεί και πέρα για την ομάδα η ευχή μου είναι να πετύχει την άνοδο και να βρεθεί στην Α1 γιατί αξίζει να είναι εκεί»