Νέα αρχή, νέα εμπειρία, νέα πρόκληση

kastoria-prwtiΜε πολλά όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε ο Α.Σ. Καστοριάς την προετοιμασία για το ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας στην οποία θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Η πρώτη συγκέντρωση έγινε στα γραφεία της ομάδας το πρωί της Δευτέρας 17 Αυγούστου, όπου το παρών έδωσαν: η διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο της ομάδας κ. Δίτσιο Ναούμ, τον αντιπρόεδρο κ. Λαγγιώτη Αναστάσιο, το γενικό αρχηγό κ. Τζήλα Νικόλαο, τους εφόρους κ. Βλάχο Κων/νο – Καλόγηρο Παναγιώτη, τον  προπονητή Σούλιο Γεώργιο με το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές της ομάδας: Δαραβίγκα, Γυμνόπουλο, Ματενίδη, Πανταζή, Ντάλλη, Ζυγούρα, Αντωνιάδη, Τερσενίδη, Τεπετίδη, Τασιούδη, Βοϊβατόπουλο, Τακίδη, Δίτσιο, Λέκκο.

Επίσης, ανακοινώθηκε το προπονητικό team για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 το οποίο απαρτίζουν οι Σούλιος Γεώργιος, Γουμπιδένης Γιάννης. Την επίβλεψη της προετοιμασίας ανέλαβε ο Γιώργος Χρυσάφης και το επιτελείο του «Proponisis». Φροντιστής της ομάδας αναλαμβάνει χρέη ο Αριστερίδης Δημήτριος.   

Το απόγευμα της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο ΔΑΚ Καστοριάς.

kastoria-prwti2