Νέα εποχή στο Κορωπί με προπονητικό δίδυμο τους Δρακόπουλο-Βούκια

Την πετυχημένη συνταγή του διδύμου Ανδρέα Δρακόπουλου και Σωτήρη Βούκια εμπιστεύτηκε το Κορωπί, με τους δυο τους να αναλαμβάνουν τα ηνία της ομάδας, τόσο όσον αφορά το αντρικό τμήμα όσο και το under 21. Οι δυο τους, ιδρυτές του sportsgroup έχουν μυήσει αρκετούς νέους αθλητές τα τελευταία χρόνια στο τι είναι πραγματικά η ενδυνάμωση, στην σωστή εκγύμναση, σε διατροφικά προγράμματα ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες του καθενός, αλλά και στην σωστή προπόνηση για υποτροφίες σε κορυφαία πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.
Για τον Ανδρέα Δρακόπουλο το Κορωπί έχει πολλές καλές αναμνήσεις, με αποκορύφωμα το ρεκόρ όλων των εποχών που είχε πετύχει στις 11 Γενάρη του 2010, όταν είχε τελειώσει τον αγώνα κόντρα στον Αργοναύτη Ραφήνας με 13 εύστοχα τρίποντα και 53 πόντους. Ο ίδιος έχει εικόνες και μια μακρόχρονη θητεία σε ομάδες σε εθνικές κατηγορίες με ηγετικό ρόλο, όντας ανάμεσα στους πρώτους σκόρερ κάθε σεζόν.
Μαζί με τον επιτυχημένο γυμναστή, Σωτήρη Βούκια που στέλνει εδώ και 30 σχεδόν χρόνια παιδιά στην Αμερική για υποτροφίες. Μεταξύ αυτών και ο Ίαν Βουγιούκας, ο Παπαπέτρου, ο Χαρίσης, ενώ ήταν και προσωπικός γυμναστής των Καϊμακόγλου και Καββαδά. Οι δυο τους θα αναλάβουν όλη την οργάνωση του αντρικού τμήματος που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική καθώς και την ανασυγκρότηση του under 21, σε ένα πενταετές πλάνο, για το οποίο συμφώνησαν με τον Γυμναστικό Σύλλογο Κορωπίου.
Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί και με άλλες ομάδες στο παρελθόν και τώρα το Κορωπί τους αφήνει εν λευκώ την ομάδα, δείχνοντας τους απόλυτη εμπιστοσύνη στην προσπάθεια του για να ανανεωθεί ριζικά.
Στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν και πιο συγκεκριμένες κινήσεις για την στελέχωση των τμημάτων, τόσο σε προπονητικό επίπεδο όσο και σε παικτικό, ξεκινώντας τις συζητήσεις με το ήδη υπάρχον έμψυχο υλικό, αλλά και με αρκετούς που τα τελευταία χρόνια αποχώρησαν και τώρα εξετάζεται η επιστροφή τους.