Νέα σεζόν, νέες προκλήσεις για την Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών

Η Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών ξεκίνησε και πάλι τις προπονήσεις δείχνοντας έτοιμη να ανταποκριθεί στις προκλήσεις με στόχο να έρθουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες για τους αθλητές της ομάδας. Αν υπάρχει ένας νευραλγικός τομέας στο μπάσκετ αυτός είναι οι ακαδημίες. Είναι ο προθάλαμος που καλλιεργεί νέους αθλητές, παράγοντες, προπονητές, διαιτητές αλλά το σημαντικότερο φιλάθλους. Η Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών εξέδωσε ένα δελτίο Τύπου που αποδεικνύει ότι μόνο με μεράκι και σοβαρή δουλειά από τη βάση μπορεί να δει το άθλημα μας καλύτερες ημέρες.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει

«Κάθε αγωνιστική σεζόν που ξεκινάει για την Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών είναι και μία νέα πρόκληση, καθώς είναι η στιγμή που δεκάδες νέα παιδιά θα μπουν και θα γνωρίσουν το μαγικό κόσμο του μπάσκετ.

Δεκάδες παιδιά θα μεταμορφωθούν σε φερέλπιδες αθλητές που θα διδαχθούν τις βασικές αρχές του αθλήματος και θα μάθουν πώς να αγαπούν ένα άθλημα που ξέρει όσο κανένα άλλο να σε κάνει να διακρίνεσαι μέσα από την ομαδικότητα και να ξεχωρίζεις μέσα από την αλληλοβοήθεια.

Στο τέλος της ημέρας ξέρουμε ότι αυτή είναι η αρχή για τους μελλοντικούς επαγγελματίες αθλητές, τους αυριανούς προπονητές ή διαιτητές και σίγουρα αυτή είναι η αρχή για τη δημιουργία υγιών φιλάθλων που θα αγαπούν το άθλημα. Στην Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών όλοι οι προπονητές δουλεύουν έχοντας αυτό στο μυαλό γι’ αυτό και κάθε χρονιά στο τέλος δικαιώνονται οι κόποι όλων μας».