Νέες αποκαλύψεις από τον Βασίλη Ντάκουρη για “παραβάσεις” της ΕΟΚ

Η “μάχη” που έχει ξεκινήσει ο Βασίλης Ντάκουρης κατά της ΕΟΚ έχει ένα ακόμη… επεισόδιο! Λίγα 24ωρα πριν τη γενική συνέλευση των σωματείων-μελών της ομοσπονδίας, το μέλος του Δ.Σ. ΓΑΣ Εύνικος και εκπρόσωπος στην ΕΟΚ, έδωσε στη δημοσιότητα τα “πραγματικά” όπως τονίζει αποτελέσματα των εκλογών της ομοσπονδίας της 4ης Σεπτεμβρίου 2016. Ο Βασίλης Ντάκουρης για μία ακόμη φορά τονίζει ότι η κίνησή του αυτή είναι “… στα πλαίσια της αντιμετώπισης της ολοκληρωτικής διοικητικής και οικονομικής αδιαφάνειας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης”, ενώ στο συγκεκριμένο κείμενο στο blog που διατηρεί κάνει λόγο και για μια “τραγελαφική” παράβαση του καταστατικού.

Όπως αναφέρει η έως τώρα στάση της ΕΟΚ κρύβοντας τα στοιχεία αυτά είχε κάποιο λόγο, ο οποίος πλέον γίνεται ορατός. Και αυτό διότι όπως γράφει “… δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι θα έβγαινε και στην επιφάνεια μια παράβαση του ισχύοντος καταστατικού και νονοθεσίας με την την αυθαίρετη διαδικασία ανακήρυξης των υποψηφίων με διαχωρισμό εκ των προτέρων στο ενιαίο ψηφοδέλτιο σε τακτικά και αναπληρωματικά υποψήφια μέλη. Να «ορίζει» δηλαδή με τον τρόπο αυτό η ηγετική ομάδα ποιους θέλει αναπληρωματικούς και ποιους όχι!!!”. Εκείνο, μάλιστα που προκαλεί ακόμη περισσότερη εντύπωση είναι το στοιχείο που παρουσιάζει και το οποίο τονίζει ο Βασίλης Ντάκουρης, ότι δηλαδή “… τα περισσότερα εκλεγμένα μέλη του ΔΣ να έχουν πάρει λογότερες ψήφους από άλλα μη μέλη του ΔΣ, που ήταν αυθαίρετα στον κατάλογο των υποψηφίων αναπληρωματικών μελών”.

Όλο το ενδιαφέρον κείμενο με τα λεπτομερή στοιχεία των εκλογών και των αποτελεσμάτων της 4ης Σεπτεμβρίου 2016 μπορεί κανείς να τα διαβάσει ακολουθώντας τον σύνδεσμο…

.
Διαβάστε ακόμη…