Νέες προκλήσεις για την Καρδίτσα

Μια ιδιαίτερα σημαντική συγκέντρωση για τα ζητήματα που απασχολούν τον τοπικό αθλητισμό και ειδικότερα το μπάσκετ, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στις 7.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «ΚΙΕΡΙΟΝ» της πόλης μας. Η συγκέντρωση είναι ανοικτή για όλους και ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους φίλους της ομάδας, εκπροσώπους των φορέων του αθλητισμού, των επιχειρήσεων και της αυτοδιοίκησης, σε μια συζήτηση που στοχεύει στην πλήρη ενημέρωση αλλά και το διάλογο για τις προκλήσεις, τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές του τοπικού μπάσκετ και του συλλόγου που το εκπροσωπεί σε κορυφαίο επίπεδο.

Το επόμενο διάστημα είναι χωρίς αμφιβολία καθοριστικό για το παρόν και το μέλλον του Α.Σ.Κ. που στοχεύει στην ενίσχυσή του σε όλους τους τομείς, ώστε να απαντήσει με επιτυχία στις νέες προκλήσεις. 
Ο πρώτος σημαντικός σταθμός, είναι η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 27 Δεκεμβρίου, με νέο, σύγχρονο καταστατικό και με στόχο να προκύψει ένα ισχυρό και διευρυμένο διοικητικό σχήμα.
Επίσης, ο τοπικός αθλητισμός έχει μπροστά του ίσως τη μεγαλύτερη πρόκληση των τελευταίων ετών, καθώς για πρώτη φορά ο νομός μας θα αποκτήσει μια αθλητική υποδομή υψηλού επιπέδου, με την ολοκλήρωση του νέου κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή της Αγ.Παρασκευής.

Ταυτόχρονα, η ανδρική ομάδα βρίσκεται για δεύτερη συνεχή σεζόν στο προσκήνιο του ελληνικού μπάσκετ, συμμετέχοντας στην Α2 Εθνική κατηγορία και με επιδίωξη να καθιερωθεί στο προσκήνιο του ελληνικού μπάσκετ.
Για όλα τα παραπάνω ζητήματα, όλοι όσοι βρεθούν στη συγκέντρωση θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να ρωτήσουν, αλλά και να τοποθετηθούν, σε μια ανοικτή συζήτηση από την οποία ο Α.Σ.Κ. πρέπει να βγει πιο δυναμικός και συσπειρωμένος, ώστε να διεκδικήσει το παρόν και το μέλλον που αξίζει στον αθλητισμό της Καρδίτσας.