Νέος “συμπαίκτης” στον Πανερυθραϊκό

Την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρία “Κούρτης” και έναν… έξτρα συμπαίκτη ανακοίνωσε ο Πανερυθραϊκός. Ο σύλλογος της Νέας Ερυθραίας, πέρα από το ότι συμφώνησε με τον “Κούρτη” για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πρόσθεσε στους χορηγούς του και την εταιρία “AXIA Ventures Group Ltd”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα μπάσκετ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με την εταιρεία “Κούρτης”. Είμαστε ευγνώμονες και σας ευχαριστούμε για την έμπρακτη στήριξη, την αμέριστη αγάπη και το ενδιαφέρον για τον αθλητισμό εν γένει αλλά και για τη διαχρονική αυτή φιλία.

Σε μια δύσκολη εποχή σε ότι αφορά στην εξεύρεση χορηγών, ο Πανερυθραϊκός αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως αποτελεί ένα ελκυστικό αθλητικό όνομα για να επενδύσει μια εταιρεία και ταυτόχρονα να διαφημιστεί στο ευρύ κοινό. Καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας την εταιρεία “AXIA Ventures Group Ltd” και αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που άλλη μια νέα συνεργασία ξεκινά και άλλη μια εταιρεία στηρίζει εμπράκτως τον σύλλογο».