Νέο ΔΣ για τον ΓΣ Φαρσάλων και… πλώρη για την αναζήτηση του προπονητή

Η Έρη Σιώμου θα βρίσκεται στον προεδρικό θώκο του ΓΣ Φαρσάλων, πλαισιωμένη ωστόσο από «μπαρουτοκαπνισμένους» παράγοντες αλλά και νέους με διάθεση και μεράκι, ενώ πλέον μετά την γνωστοποίηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, η επόμενη κίνηση είναι η αναζήτηση του προπονητή. Ο Χάρης Φόρος δεν θα κάθεται στην άκρη του πάγκου της ομάδας και στα Φάρσαλα ψάχνουν ήδη την… επόμενη μέρα, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για πρώτες επαφές και συζητήσεις.

Όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος μετά τη νέα Γ.Σ. που πραγματοποιήθηκε και τις εκλογές το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα αποτελείται από τους εξής:

Πρόεδρος: Έρη Σιώμου, Αντιπρόεδρος: Βάιος Νικολάου, Ταμίας: Κώστας Γούσιας, Γραμματέας: Φανή Κουρεμένου, Έφορος Μπάσκετ: Τάκης Μόκας, Έφορος Σκάκι: Δήμος Δερέκας.
Μέλη: Γκόβαρης Λεωνίδας, Κόκκινος Δημήτρης, Αλεξόπουλος Κώστας, Μουστάκας Γεώργιος, Τασιόπουλος Αποστόλης.

Ουσιαστικά μετά τις παραιτήσεις των κ.κ. Λιούπη Κώστα, Ζαχαρή Αλέκου και Παπαδόπουλου Αποστόλη στην Διοίκηση, πλαισιώθηκαν ως νέα μέλη οι κ.κ. Νικολάου Βάιος, Γούσιας Κώστας και Κόκκινος Δημήτρης, ενώ ο πρώην πρόεδρος του Γυμναστικού κ. Λεωνίδας Γκόβαρης θα βρίσκεται στο νέο Συμβούλιο ως μέλος.

Πλέον και μετά την σύσταση της Διοίκησης, οι άνθρωποι του Γυμναστικού ξεκινάνε τον σχεδιασμό τους έχοντας σε πρώτο πλάνο την εύρεση νέου προπονητή μετά την αποχώρηση του κ. Χάρη Φόρου και μετέπειτα το χτίσιμο της ομάδος για την νέα σεζόν.