kotzagiannisΜε τον ίδιο δυναμικό τρόπο που ξεκίνησε έτσι συνέχισε η Χαλκηδόνα στο μεταγραφικό «σαφάρι» του φετινού καλοκαιριού αποκτώντας τον Θεόφιλο Κοτζαγιάννη. Με την απόκτηση του εν λόγω σέντερ η νέα του ομάδα δυναμώνει σημαντικά μέσα στη ρακέτα και αναμένεται να υπάρχει και η ανάλογη συνέχεια. Αξιόπιστοι και αποτελεσματικοί ψηλοί άλλωστε είναι δυσεύρετοι στην κατηγορία και η απόκτηση ενός εξ αυτών με μεγάλη εμπειρία μάλιστα στην κατηγορία είναι σίγουρα επιτυχία για το σωματείο.

Ο Θεόφιλος Κοτζαγιάννης είναι γεννημένος το 1986, έχει ύψος 2.07 και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο κέρδισε την παραμονή στην Β΄ Εθνική με την φανέλα του Πολύγυρου με την οποία ένα μόλις χρόνο νωρίτερα είχαν κερδίσει την άνοδο από την Γ΄ Εθνική. Ξεκίνησε από το Στρατώνι για να συνεχίσει λόγω σπουδών στην Κοζάνη και τον Λασσάνη με επόμενο σταθμό της καριέρας του το πάντα δυναμικό Άργος Ορεστικό και στη συνέχεια τους Διόσκουρους Κοζάνης. Επέστρεψε στο Στρατώνι για λίγο και μετά αν και παρέμεινε στην Χαλκιδική «μετακόμισε» για δύο χρόνια στον Πολύγυρο. Στην Χαλκηδόνα πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του παίκτη και περιμένουν πολλά από αυτόν. 

Προτάσεις συνεργασίας όπως αναφέρουν οι πληροφορίες υπήρχαν πολλές τις προηγούμενες ημέρες και από την Γ΄ Εθνική αλλά και από μεγαλύτερες κατηγορίες για τον Θεόφιλο Κοτζαγιάννη. Όμως όπως λέει ο ίδιος στις πρώτες και αποκλειστικές δηλώσεις στο infobasket.gr σχετικά με την απόφαση του να «κλείσει» στην Χαλκηδόνα : «Οι άνθρωποι στην Χαλκηδόνα μου φέρθηκαν πολύ καλά και μου άρεσε αυτή η συμπεριφορά τους. Ότι ζήτησα μου το έδωσαν και με το παραπάνω. Επίσης ένα ακόμα θετικό είναι ότι θα έχω και πάλι συμπαίκτες δυο φίλους μου που έχω ξαναπαίξει μαζί τους, τον Μαρκίδη και τον Μαραπίδη με τον έναν από τους δύο μάλιστα ανεβήκαμε και κατηγορία με τον Πολύγυρο. Οπότε για όλα αυτά είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόφαση μου. 

Πιστεύω ότι γίνεται καλή δουλειά στην ομάδα και θα παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί στο νέο πρωτάθλημα διεκδικώντας κάτι καλό. Ελπίζω και εγώ από την πλευρά μου να μπορέσω να βοηθήσω όσο γίνεται περισσότερο ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Το παν βέβαια είναι να είμαστε όλοι υγιείς μέχρι το τέλος».  

Από πλευράς διοίκησης όλοι είναι πολύ χαρούμενοι για την σημαντική μεταγραφή αυτή την οποία την χειρίστηκε ο μάνατζερ της ομάδας Τσαλώνης Κορνίλιος και στην ανακοίνωση τους αναφέρουν «Ο ΓΑΣ Χαλκηδόνας ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την συμφωνία με τον Θεόφιλο Κοτζαγιάννη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και τον καλωσορίζει στην ομάδα. Του εύχεται καλή επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς»

Μέσα στην ρακέτα όμως αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να δυναμώσει κι άλλο η Χαλκηδόνα αφού είναι πολύ κοντά με έναν ακόμη έμπειρο ψηλό ενώ μέσα στην νέα εβδομάδα αναμένεται να ανακοινώσει και την απόκτηση του βασικού της πλεϊ μεϊκερ. 

Επίσης από την Χαλκηδόνα ανακοίνωσαν ότι ο Βασίλης Σεφερίδης θα αγωνίζεται σ’ αυτούς για άλλον ένα χρόνο μετά την οριστική συμφωνία με τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου που τους τον παραχώρησε και για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Η διοίκηση του ΓΑΣ τους ευχαριστεί δημοσίως την ομάδα της Θεσσαλονίκης γιαυτό όπως τόνισαν σε δηλώσεις τους οι υπεύθυνοι της Χαλκηδόνας

Υ.Γ  Στην πρώτη φωτό είναι ο νέος παίκτης της Χαλκηδόνας Θεόφιλος Κοτζαγιάννης μαζί με τον προπονητή του Ανδρέα Οκλαλιώτη, ενώ στην δεύτερη είναι μόνος ο παίκτης την ώρα που υπογράφει το νέο του συμβόλαιο.
kotzagiannis2