Έχει έναν πολύ διάσημο πατέρα. Είναι πανέμορφη και ο αθλητισμός κυλάει στις φλέβες της σχεδόν από όταν γεννήθηκε. Πως ήταν δυνατόν λοιπόν, να μην συνεχίσει και τώρα που μεγάλωσε να συναναστρέφεται με ανθρώπους του αθλητισμού και δη, του μπάσκετ ελέω του daddy; Ο λόγος για την Κάλι Ρίβερς, κόρη του προπονητή των Κλίπερς Ντοκ Ρίβερς, η οποία κάνει σχέσεις μόνο με μπασκετμπολίστες. Πασίγνωστους και είθισται ματσωμένους…

callie-rivers-kyrie-irving-e1419030309591Η πιο πρόσφατη σχέση της που γνωστοποίησε η ίδια, αφήνοντας υπονοούμενα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι με τον Κάιρ Ίρβινγκ, γκαρντ των Κλίβελαντ Καβαλίερς. Τι και αν τους χωρίζουν χιλιάδες μίλια καθώς εκείνη μένει πλέον στο Λος Άντζελες και εκείνος στο Κλίβελαντ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ας είναι καλά η τεχνολογία. Το skype και το facetime, όπως παραδέχεται, έχουν πάρει φωτιά και μάλιστα, δηλώνει ότι δεν υπάρχει κανείς που να περνά περισσότερο χρόνο από εκείνη στο facetime.

Ο Ντοκ Ρίβερς με τη σύζυγο του Κρις και τα παιδιά τους
Ο Ντοκ Ρίβερς με τη σύζυγο του Κρις και τα παιδιά τους

Μπορεί η 25χρονη Κάλι να…παραστράτισε για λίγο, παίζοντας βόλεϊ στα φοιτητικά της χρόνια στο πανεπιστήμιο της Φλόριντα αλλά προέρχεται από άκρως μπασκετική οικογένεια. Ο αδερφός της Τζερεμάια έχει αγωνιστεί τόσο στο Τζόρτζταουν, όσο και στο πανεπιστήμιο της Ιντιάνα ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα των Maine Red Claws στο NBA D- league. Τα δύο μικρότερα αδέρφια της δεν θα μπορούσαν -με πατέρα τον Ρίβερς- να μην ακολουθήσουν τα χνάρια του. Ο Ώστιν έγινε ντραφτ το 2012 στο Νο10 από τους New Orleans Hornets μετά από μόλις ένα χρόνο θητεία στο Ντιουκ ενώ ο βενιαμίν της οικογένειας, Σπένσερ παίζει στο Winter Park High School.

Ο Πολ Τζορτζ με τις δύο αγαπημένες του. Η Ντανιέλα είναι αριστερά με τη φουσκωμένη κοιλίτσα και δεξιά η Κάλι Ρίβερς.
Ο Πολ Τζορτζ με τις δύο αγαπημένες του. Η Ντανιέλα είναι αριστερά με τη φουσκωμένη κοιλίτσα και δεξιά η Κάλι Ρίβερς.

Η Κάλι έβγαινε με τον επίσης ΝΒΑer Πολ Τζορτζ μέχρι και την Άνοιξη του 2014. Ο χωρισμός τους ήταν επεισοδιακός, αμέσως μόλις διέρρευσε ότι την απάτησε με μια στρίπερ από το Μαϊάμι ονόματι Ντανιέλα. Η τελευταία μάλιστα, έφερε στο κόσμο μετά από λίγους μήνες ένα κοριτσάκι, καρπό της περιπέτειάς της με τον παίκτη των Πέισερς. Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Τζορτζ της πρόσφερε απλόχερα 1.000.000 δολάρια για να προχωρήσει σε άμβλωση και να «σιωπήσει» μ’ αυτό το τρόπο αλλά εκείνη αρνήθηκε. Μια ακόμη σχέση της Ρίβερς που έχει γίνει θέμα στις gossip ιστοσελίδες στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν εκείνη με τον Ντέξτερ Στρίκλαντ το 2012, συμπαίκτη του αδερφού της στο Ντιουκ.