Νέο «σπίτι» για τα Γιάννινα

Τα Γιάννινα έχουν αρχίσει να «χτίζουν» κάθε κομμάτι το οποίο λείπει, με στόχο την εξαιρετική λειτουργία του συλλόγου. Κια σε αυτό το πλαίσιο, τα Γιάννινα βρήκαν τη νέα τους… κατοικία καθώς απέκτησαν τη δική της ιστοσελίδα, ώστε κάθε φίλος να μπορεί να ενημερώνεται για την αγαπημένη του ομάδα.

Η ανακοίνωση:

«Η οικογένεια του ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει τη νέα ιστοσελίδα της ομάδας μας vikospasgianninabc.gr, εγκαινιάζοντας ακόμα έναν δίαυλο επικοινωνίας με τους φιλάθλους μας!
Μέσα από τις σελίδες της, μπορείτε να μάθετε όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας, πλούσιο φωτογραφικό υλικό και στατιστικά, να γνωρίσετε τους παίκτες, την ιστορία, τις ακαδημίες μας αλλά και τους ανθρώπους και τις εταιρίες της περιοχής μας και μη, που έχουμε «συμπαίκτες» την φετινή χρονιά!

Η σελίδα μας θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέο φωτογραφικό υλικό και περιεχόμενο χάρη στις άοκνες προσπάθειες της NODUS IT του φίλου και χορηγού μας Χρήστου Γεωργιάδη, ο οποίος με μεράκι και αγάπη μας παρουσιάζει σήμερα το vikospasgianninabc.gr!