Νέο… look θα αποκτήσει το κλειστό της Δεσκάτης!

«Σάρκα και οστά» παίρνουν οι υποσχέσεις που είχαν λάβει οι υπεύθυνοι του κλειστού γυμναστηρίου Δεσκάτης, για αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου του γηπέδου. Όπως έγινε γνωστό από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο υφυπουργός Γιώργος Βασιλειάδης υπέγραψε τις σχετικές πράξεις προγραμματικών συμβάσεων με το Δήμο Δεσκάτης (όπως και εκείνου της Καρδίτσας) για την αποκατάσταση των φθορών και την διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου του κλειστού.

Η σχετική ανακοίνωση από το υπουργείο αναφέρει:

«Στο πλαίσιο της εφαρμογής του σχεδίου παρέμβασης σε αθλητικές εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την κατασκευή-ανακατασκευή-συντήρηση τους μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης υπέγραψε τις πράξεις προγραμματικών συμβάσεων, με τους Δήμους Δεσκάτης και Καρδίτσας.
• Με τον Δήμο Δεσκάτης και τον Δήμαρχο Δημήτρη Καραστέργιου υπογράφτηκε η προγραμματική σύμβαση για την: «Αποκατάσταση φθορών και διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου του κλειστού γυμναστηρίου Δεσκάτης, Νομού Γρεβενών», παρουσία του βουλευτή Νομού Γρεβενών Χρήστου Μπγιάλα.
• Με τον Δήμο Καρδίτσας και τον Δήμαρχο Φώτη Αλεξάκο και τον πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Καρδίτσας Μιχαήλ Τάντο, υπογράφτηκε η προγραμματική σύμβαση για την: «Ανακατασκευή χλοοτάπητα δημοτικού γηπέδου Καρδίτσας», παρουσία των βουλευτών Νομού Καρδίτσας Χρυσούλα Κατσαβριά, Σπύρου Λάππα»