“Να δημιουργήσουμε αυτό που λέγεται ομάδα”…

“Να δημιουργήσουμε αυτό που λέγεται ομάδα”, ήταν το μήνυμα του προέδρου της διοικούσας επιτροπής του Φιλίππου Βέροιας Ηλία Λάζου στην πρώτη συγκέντρωση των παικτών.

filipposbc_omadikiΣτο κλειστό του ΔΑΚ “Δημήτρης Βικέλας” έδωσαν το παρών όλοι οι παίκτες, πλην του δικαιολογημένου απόντα Gregory Paros. Το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου και οι παίκτες “έπιασαν δουλειά”, αφού πρώτα προηγήθηκε αγιασμός της ομάδας.

«Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά. Αυτό που προέχει είναι να είστε γεροί ώστε να ξεκινήσουμε και να τελειώσουμε την χρονιά όπως πρέπει. Οι επιλογές μας και φέτος ήταν πολύ αυστηρές και μας ενδιαφέρει όλοι οι παίχτες να δέσουν μεταξύ τους σαν χαρακτήρες για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε αυτό που λέγεται ΟΜΑΔΑ. Θα είμαστε δίπλα σας για να λύσουμε την όποια διαφορά και να υπάρξει.” τόνισε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Ηλίας Λαζός.

“Να γίνουμε μία γροθιά”

Ο προπονητής Δημήτρης Γκίμας τόνισε. «Θέλω να γίνουμε μια γροθιά. Μόνο τότε η ομάδα θα μπορεί να παίζει μπάσκετ. Ο στόχος μας είναι η παραμονή και η καθιέρωση στην B’ Εθνική. Αυτό για να επιτευχθεί πρέπει όλοι να «ματώσουμε» την φανέλα. Ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο πρέπει να το δει στην πράξη. Σας σεβόμαστε και πρέπει να μας σέβεστε. Καλή χρονιά με υγεία». Στο κλειστό βρέθηκαν οι Κοθράς, Παπαδόπουλος, Τσούκας, Βάλλιος, Γεωργιάδης, Σιόλογκας, Τσιμίδης, Θεοδωρίδης, Τόκας Αλέξανδρος, Τόκας Παύλος, Μοτσιόπουλος και Μόρας, καθώς και αρκετοί έφηβοι οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση απο τις μεγάλες κατηγορίες.