“Να παραστούμε μαζί και να σχολιάσουμε τις φάσεις” η απάντηση της Ένωσης Ιλίου στη διαμαρτυρία του Κρόνου…

enosi iliou bglΗ Ένωση Ιλίου διάβασε την ανακοίνωση διαμαρτυρίας που εξέδωσε ο Κρόνος κι αποφάσισε να… συμπορευτεί! Όχι τόσο στις διαμαρτυρίες των ιθυνόντων τον Κρόνο, όσο στις προθέσεις που εξέφρασαν για προβολή του video του ματς και των “επίμαχων” φάσεων. Κι εκείνο που επισημαίνει στη δική της ανακοίνωση η Ένωση Ιλίου είναι η προθυμία τους “… να παραστούμε και εμείς στην ΚΕΔ μαζί με το φιλικό σωματείο ώστε να σχολιάσουμε μαζί τις “επίμαχες” φάσεις”, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά!

Αναλυτικά η ανακοίνωση-απάντηση της Ένωσης αναφέρει:
“Μετά την επιστολή που έστειλε η διοίκηση του φιλικού σωματείου Γ.Σ.ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του μεταξύ μας αγώνα το Δ.Σ. του ΑΟ ΕΝΩΣΗΣ ΙΛΙΟΥ τονίζει τα εξής:
1. Ο αποψινός αγώνας ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι το οποίο διεξήχθη μέσα σε αθλητικά πλαίσια και κράτησε το ενδιαφέρον του κόσμου μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αν ο Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ έχει παράπονα από προηγούμενα παιχνίδια εμείς δεν το γνωρίζουμε αλλά όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι το σίγουρο είναι ότι η διαιτησία δεν καθόρισε το αποτέλεσμα.
2. Η Α.Ο. ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ είναι ένα αθλητικό σωματείο το οποίο αγωνίζεται να κερδίζει τους αγώνες μέσα στο γήπεδο και θέλει όλοι οι αγώνες να παίζονται με ίσους όρους.
3. Σε ότι αφορά το βίντεο του αγώνα είμαστε πρόθυμοι να παραστούμε και εμείς στην ΚΕΔ μαζί με το φιλικό σωματείο ώστε να σχολιάσουμε μαζί τις “επίμαχες” φάσεις.

Με εκτίμηση
το Δ.Σ.”