Να σκίσει το πτυχίο του ο γιατρός του αγώνα τον καλούν οι Μαχητές!

maxites doksas pefkonΓια «αντιεπαγγελματική» συμπεριφορά, «δόλια και εσκεμμένη» καταγγέλουν οι Μαχητές Δόξας Πεύκων τον γιατρό της αναμέτρησης με το Στρατώνι. Ο σύλλογος των Πεύκων αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι η σύστασή του να μεταφερθεί ο βασικός playmaker της ομάδας Χριστόφορος Κελεσίδης στο νοσοκομείο διότι σύμφωνα με τη διάγνωσή του είχε σπάσει η μύτη του – κάτι με το οποίο γέλασαν οι εφημερεύοντες γιατροί του νοσοκομείου!!! – τους στέρησε το δικαίωμα να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από το ματς. Καλούν, μάλιστα τον εν λόγω γιατρό να «… πάει σπίτι του και να σκίσει το πτυχίο του και να απομακρύνει τον εαυτό του από κάθε πιθανό μελλοντικό του ασθενή που θα θέλει να διαγνωστεί για κάτι πιο σοβαρό από ένα απλό σπάσιμο μύτης», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:
«Το ΔΣ της ομάδας μας καταγγέλλει τον δηλωθέντα γιατρό του αγώνα Παναγιωτιδη Βασίλειο γιατί δολίως κατά τη γνώμη μας συντέλεσε στη μη συμμέτοχη του βασικού playmaker της ομάδος μας για όλο το δεύτερο ημίχρονο. Συγκεκριμένα ο αθλητής μας Χριστόφορος Κελεσιδης στο 22′ χτύπησε στη μύτη του σε ένα επιθετικό φάουλ και ενώ η ομάδα μας ήταν μπροστά με 4 πόντους. Μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια και ο γιατρός του αγώνα συνέστησε την επείγουσα μεταφορά του αθλητή στο πλησιέστερο κέντρο υγείας γιατί διέγνωσε σπασμένη μύτη. Έτσι ο αθλητής μας με δικό μας μέσο μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας στο όποιο οι εφημερεύοντες γιατροί γελώντας του ανακοίνωσαν ότι αυτό που είχε ήταν μια απλή εκδορα. Οταν γύρισε το παιχνίδι ήταν ήδη στο 38′ και η ομάδα μας έχανε με 5 πόντους.

Η απουσία του παίκτη μας ήταν σημαντική στην εξέλιξη του σκορ καθώς ήταν γνωστό ότι και ο έτερος playmaker μας ήταν τραυματίας και η ομάδα αγωνίστηκε με σύνθεση ανάγκης στο Β ημίχρονο. Βάση αυτών των γεγονότων κρίνουμε την ενεργεία του γιατρού άκρως αντιεπαγγελματική, σαφώς δόλια και εσκεμμένη. Αν παρόλα” αυτά κρίνει ο ίδιος ότι απλά ήταν μια λάθος διάγνωση θα έπρεπε ήδη να πάει σπίτι του να σκίσει το πτυχίο του και να απομακρύνει τον εαυτό του από κάθε πιθανό μελλοντικό του ασθενή που θα θέλει να διαγνωστεί για κάτι πιο σοβαρό από ένα απλό σπάσιμο μύτης.

Στα παραπάνω δεν εμπλέκουμε την ομάδα του Στρατωνιου. Το μόνο που τους καταλογίζουμε είναι η έλλειψη κατάλληλου εξοπλισμού φαρμακείου. Είναι απαράδεκτο στη Β εθνική να μην υπάρχει φαρμακείο και ο πρόεδρος να τρέχει στο αυτοκίνητο του να δανείζεται αυτό που πουλάνε τα κατάστημα αξεσουάρ αυτοκίνητων.

Σχετικά με το παιχνίδι και αν συλλογιστούμε και την βασική απουσία του Β ημιχρόνου, το αποτέλεσμα δεν μπορεί να θεωρηθεί άδικο. Οι παίκτες του Στρατωνιου έπαιξαν σαν γνήσιοι Πελλοπονησιοι Σπαρτιάτες στρατιώτες με πάθος και δύναμη. Τους συγχαίρουμε για τη δίκαιη νίκη τους σε ένα αδιάφορο για αυτούς παιχνίδι. Είμαστε σίγουροι ότι επειδή είναι μια ταλαντούχα ομάδα και η βαθμολογική τους θέση τους αδικεί, εάν έπαιζαν με τον ίδιο ζήλο σε όλα τα παιχνίδια θα τερμάτιζαν σίγουρα στην πρώτη τετράδα. Τους ευχόμαστε καλή συνεχεία στο πρωτάθλημα».