«Νικητής είναι η βία και η τρομοκρατία!» (vd)

kadmos-aigalew«Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα… ήμερα», φαίνεται πως ψέλλισαν αρκετές φορές χθες ιθύνοντες, παίκτες και φίλαθλοι του Κάδμου. Και αυτό γιατί σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν στο σάιτ της ομάδας, στο ματς με το Αιγάλεω οι φίλαθλοι των φιλοξενουμένων έγιναν αφορμή το μπασκετικό κοινό του Θηβαϊκού συλλόγου να αποχωρίσει από το γήπεδο.

Συγκεκριμένα αναφέρεται:
«Η πραγματικότητα είναι ότι εμείς εδώ στη Θήβα έχουμε μετατρέψει το μπάσκετ δε γιορτή κάθε Κυριακή καθώς το γήπεδο κατακλύζεται από ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα και κυρίως από οικογένειες με μικρά παιδιά. Κάτι το οποίο έχουνε να ζηλέψουνε πολλές ομάδες στην Ελλάδα γιατί στα περισσότερα γήπεδα οι αγώνες γίνονται με άδειες εξέδρες.

Αυτό που θα μπορούσε να είναι εικόνες πολέμου αλλά δυστυχώς είναι από αγώνα μπάσκετ Γ΄εθνικής κατηγορίας και το μόνο σίγουρο είναι πως νικητής μέσα από όλα αυτά είναι η βία και η τρομοκρατία. 

Το παιχνίδι τελείωσε μετά από 2.30 ώρες με τρεις διακοπές και τους διαιτητές να έχουνε χάσει τον έλεγχο τρομοκρατημένοι, οι οπαδοί του Αιγάλεω να κάνουνε βόλτα μέσα στο παρκέ και οι παίκτες τους να ανεβαίνουν στην κερκίδα!!!».