Νικητής του τουρνουά της Κέρκυρας αναδείχθηκε ο Φαίακας αφού νίκησε και στον σημερινό αγώνα την ομάδα του Βίκου Πας Γιάννινα με το  “φτωχό” 44 – 36 το οποίο όμως αντιπροσωπεύει σκορ τριών δεκαλέπτων αφού η ομάδα των Ιωαννίνων αναγκάστηκε να αποχωρήσει άρον – άρον για να προλάβει το φέρρυ για την Ηγουμενίτσα.

Άλλο ένα δείγμα των δυσκολιών που αντιμετωπίσαμε στην συγκεκριμένη διοργάνωση αλλά και ενός προβλήματος που διαχρονικά βιώνουμε και αναγκάζει τις ομάδες από το νησί να μπαίνουν στα παιχνίδια των πρωταθλημάτων έχοντας παίξει πολύ λίγα φιλικά παιγνίδια.

Το καλό στην όλη ιστορία είναι η ευκαιρία που δόθηκε στον προπονητή της ομάδας της Κέρκυρας να χρησιμοποιήσει σχεδόν όλα τα παιδιά που μετέχουν στην προετοιμασία και να δει τον βαθμό ετοιμότητας τους.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:19 – 14, 15 – 14, 10 – 8.
Κ.Ε. ΦΑΙΑΚΑΣ (Κοντογιάννης): Στεργίου 3, Τσουρέκας 1, Ματενίδης 2, Νεδέλκος 6, Χατζόπουλος 15, Σπιτιέρης, Μακρίδης 6 (2) Περούλης Ε. 3 Περούλης Α. 3 (1), Μαγκανάς 2, Πάλλης, Αγάθος, Βογιατζής 3 (1).
ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στράγκας): Μακρής, Πανάρας 8 (1.), Τσίρπας 4 (1), Τόνης, Θεοχάρους 2, Καρασίμος 2, Μάντζιος Δ, 2, Πάτρας 2, Πανταζής 7 (1) Μάντζιος Π. 9,  Γιωτάκης.