Νικητόπουλος: « Αν ο προπονητής διαμαρτύρεται δεν προσβάλλει την αντίπαλη ομάδα»

nikitopoulos-promitheasΟ Προμηθέας δεν τα κατάφερε απέναντι στον Κεραυνό γνωρίζοντας την ήττα. Ο Τάσος Νικητόπουλος σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο facebook μίλησε για την αναμέτρηση, ενώ αναφέρθηκε στη διαιτησία, αλλά και στο περιστατικό με τον κ. Ζωντό στο τέλος του αγώνα (αρνήθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού να του δώσει το χέρι».

«Αισθάνομαι την ανάγκη να αναφερθώ στον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Κεραυνό Αιγίου, ο οποίος αποδείχθηκε μέσα στο γήπεδο αγωνιστικά ανώτερος μας. Ήταν καλύτερος από εμάς και το έδειχνε τιμωρώντας μας κάθε μας λάθος. Δυστυχώς στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, κάναμε κακή εμφάνιση κάτι που σε συνδυασμό με την πολύ καλή απόδοση του Κεραυνού έφερε αυτό το αποτέλεσμα.
Θεωρώ όμως ότι εκτός από εμάς και οι διαιτητές του αγώνα είναι μία κακή βραδιά και τα λάθη τους στο διάστημα 27’-34’ δημιούργησαν μεγάλο εκνευρισμό στους παίκτες μας, που δέχθηκαν δύο τεχνικές ποινές, οι οποίες είναι και οι πρώτες μας στο πρωτάθλημα.
Χάσαμε την συγκέντρωση μας, ανεπίτρεπτα με αποτέλεσμα να χάσουμε την επαφή με το σκορ. Από εκεί και πέρα, στα τελευταία λεπτά, με τη διαφορά σε μη αναστρέψιμα επίπεδα, οι διαιτητές μας έδιναν υπέρ μας απλόχερα φάουλ για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, όπως γίνεται συνήθως σε κάθε ομάδα που διαμαρτύρεται.

Τα ειρωνικά μου σχόλια (που έγιναν υπό το κράτος εκνευρισμού) είχαν αποδέκτες μόνο τους διαιτητές και σε καμία περίπτωση τους αντιπάλους, τους οποίους εκτιμώ και σέβομαι τον κόπο και τον ιδρώτα τους. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, έσπευσα να τους συγχαρώ, όπως και τους παράγοντες της ομάδας αλλά και τον συνάδελφο τεχνικό, που όμως αρνήθηκε να μου δώσει το χέρι του. Δεν νομίζω ότι αν κάποιος προπονητής, διαμαρτύρεται στους διαιτητές, προσβάλλει την αντίπαλη ομάδα ή τον αντίπαλο προπονητή, γιατί αν ήταν έτσι, ουδείς προπονητής θα έδινε το χέρι του στον άλλο…

Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να δώσω και πάλι συγχαρητήρια στο Αίγιο για τη νίκη του αλλά και στους παίκτες μας για την προσπάθεια που καταβάλουν αν και νεοφώτιστοι στην Γ’ Εθνική, δίνοντας όλα τα παιχνίδια μακριά από την φυσική τους έδρα.
Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το να παίζουμε και του χρόνου στην ίδια κατηγορία».