Νικητόπουλος: «Αποδείξαμε ότι τίποτα δεν ήταν τυχαίο»

nikitopoulosΟ προπονητής του Προμηθέα Χαλανδρίου, Τάσος Νικητόπουλος, μίλησε για την σεζόν που διανύσαμε λίγες ώρες μετά την λήξη της. Ο ίδιος δεν είχε κανένα λόγο να μην είναι περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του, στο φετινό δύσκολο και γεμάτο εμπόδια ραντεβού τους στην Γ’ Εθνική.
 
«Με το τέλος της φετινής χρονιά,ς θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες της ομάδας μας και να τους ευχαριστήσω για την εκπληκτική χρονιά που μας πρόσφεραν. Αυτή η χρονιά απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο, ότι δεν ήταν τυχαίες οι προηγούμενες επιτυχίες μας, αφού πιστεύω άξια κατακτήσαμε την τρίτη θέση του ομίλου μας τερματίζοντας πολύ κοντά στους δύο πρώτους, διατηρώντας την ίδια ομάδα με παίκτες που δεν είχαν όλοι τους την εμπειρία αυτής της κατηγορίας.

Ξεκινώντας τη χρονιά είχαμε σαν στόχο την παραμονή μας στην κατηγορία και τελειώνοντας την χρονιά φτάσαμε να παίζουμε δύο τελικούς για να ανέβουμε στην Β’ Εθνική, που αυτό από μόνο του αποτελεί μεγάλη επιτυχία άσχετα με το γεγονός ότι χάσαμε και τους δύο. Ίσως ήταν ένας άδικος τρόπος για να κλείσει αυτή η χρονιά αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός.

Πρώτη μας χρονιά στην Γ’ Εθνική και πετύχαμε 20 νίκες 10 εκτός και 10 εντός θεωρητικά, αφού παίζαμε σε ουδέτερο γήπεδο επειδή δεν καταφέραμε να ξεπεράσουμε το γηπεδικό πρόβλημα εξαιτίας της αδιαφορίας του Δήμου που ανήκουμε. Ίσως αν η ομάδα μας ανήκε σε άλλο Δήμο που να ενδιαφέρεται για τον αθλητισμό τότε μπορεί και να είμασταν σε ψηλότερη κατηγορία.

θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου Γιάννη Αβραμίδη καθώς και τους Ανδρέα Καρακατσάνη και Νίκο Βερροιόπουλο για την σημαντική τους βοήθεια σε αυτή την επιτυχία.

Τέλος αφιερώνω αυτή τη χρονιά μας στους λίγους αλλά σταθερούς οπαδούς μας που εκτός από τα εντός Αττικής μας ακολουθούσαν σε όλα τα ταξίδια μας».