Νικητόπουλος: «Μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας»

Την περασμένη αγωνιστική η Κόρινθος εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στη Β΄ενθική κάτι που αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο. 

Ο Τάσος Νικητόπουλος μέσω προσωπικής το δήλωσης αναφέρθηκε στην πορεία του ΚΑΟΚ, χαρακτηρίζοντας τη σωτηρία μεγάλη επιτυχία, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες που πολλές φορές αγωνίστηκαν βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία τους.

Αναλυτικά:

«Η εξασφάλιση της παραμονής μας στην Β’ Εθνική στην πρώτη μας παρουσία αποτελεί αναμφίβολα μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας με δεδομένο ότι αναγκαστήκαμε να αγωνιστούμε σχεδόν ενάμιση γύρο χωρίς δύο βασικούς μας παίκτες ( Καρούζος – Κωνσταντίνου ) λόγω των σοβαρών τραυματισμών τους. Η επιτυχία αυτή πραγματοποιήθηκε με το 80% του ρόστερ της ομάδας να αποτελείται από παίκτες της πόλης και γενικότερα της ευρύτερης περιοχής της Κορινθίας κάτι εξίσου σημαντικό .

Την περασμένη Κυριακή όταν στο καθοριστικό για εμάς παιχνίδι με τον Ίκαρο είδαμε τον αρχηγό ( Σταύρο Δανιήλ ) να βγαίνει μπροστά με το πάθος και την αγωνιστικότητα του να δείχνει το δρόμο για την νίκη πιστεύω ότι όλοι ακολούθησαν και πανηγυρίσαμε τη νίκη – σωτηρία μαζί με τον κόσμο μας που μας συμπαραστάθηκε όλη τη δύσκολη χρονιά.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας που πολλές φορές αγωνίζονταν με προβλήματα τραυματισμών γνωρίζοντας το κίνδυνο της προσωπικής τους υγείας και κατάφεραν αυτό που εκτός από εμάς λίγοι πίστευαν στην αρχή του πρωταθλήματος ….Να είναι η Κόρινθος και του χρόνου στην Β’ Εθνική.

Τάσος Νικητόπουλος»