Νοέας: «Κάθε νίκη σε βοηθάει ψυχολογικά»

noeas-arkadikosΜετά τη λήξη του παιχνιδιού με τον Ηλυσιακό, ένας από τους διακριθέντες παίκτες του Αρκαδικού, ο Πέτρος Νοέας, μίλησε για την τρίτη συνεχόμενη νίκη της ομάδας του, όσο και για το επόμενο παιχνίδι με την Καβάλα. 

«Πρώτα από όλα είχαμε στο μυαλό μας και είναι νόμος αυτό ότι δεν πρέπει να ξαναχάσουμε στην έδρα μας. Θα κάνουμε το αδύνατον- δυνατόν για να μην χάσουμε στην έδρα μας.

Τώρα όσον αφορά την ομάδα του Ηλυσιακού, είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα. Όλοι οι παίκτες είναι νεαροί σε ηλικία. Αυτό την κάνει να βγάζει πάρα πολλή ενέργεια στο γήπεδο. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε αυτή την ενέργεια, οπότε και με την μεγαλύτερη εμπειρία που έχουμε από αυτά τα παιδιά, νομίζω ότι ήρθε αρκετά εύκολα και δίκαια η νίκη.

Σίγουρα κάθε νίκη που κάνεις, είτε παίζεις με τον πρώτο, είτε παίζεις με τον τελευταίο, σε γεμίζει με ψυχολογία. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα από εδώ και πέρα. Έχουμε μάθει να παλεύουμε κάθε παιχνίδι. Όπως πήγαμε και παλέψαμε με τον ΟΦΗ, θα παλέψουμε το ματς και με την Καβάλα. Θα κάνουμε τα αδύνατα-δυνατά για να κερδίσουμε και θα δούμε στην συνέχεια τι θα γίνει.

Σίγουρα όταν κάποιος βασικός παίκτης τραυματίζεται και λείπει από ένα παιχνίδι, είναι μεγάλη απώλεια. Πιστεύω η ήττα που έγινε από κάποιο τραυματισμό, ήταν με τον Αετό. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε την συγκεκριμένη ήττα και αν καταφέρουμε και πάρουμε τη νίκη με την Καβάλα, τότε θα την έχουμε καλύψει και με το παραπάνω την ήττα».