Νοέας: «Το ματς τη χρονιάς»

Το πιο σημαντικό παιχνίδι για την φετινή χρονιά δίνει το απόγευμα του Σαββάτου (10/3, 5μ.μ.) ο Πανιώνιος στο “Ιβανώφειο” με αντίπαλο τον Ηρακλή. Οι “κυανέρυθροι” ξέρουν καλά ότι η αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη, αλλά δουλεύουν σκληρά για να πάρουν αυτό που τους αναλογεί.

“Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο ματς, ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα, για εμάς είναι το ματς της χρονιάς και πιστεύω ότι θα ετοιμαστούμε κατάλληλα. Άλλωστε μας αρέσουν αυτά τα ματς, γι’ αυτά περιμένουμε όλη την χρονιά και θα πάμε να παλέψουμε για να το κερδίσουμε” υποστήριξε ο Πέτρος Νοέας που έχει παίξει τέτοια παιχνίδια και ξέρει καλά την σημασία τους.

“Σε τέτοια παιχνίδια παίζει σημαντικό ρόλο η τακτική που θα ακολουθήσεις, να καταφέρεις να αντιμετωπίσεις τα αντίπαλα όπλα, αλλά στο τέλος θα μιλήσει η καρδιά, θα μιλήσει αυτός που το θέλει πολύ, αυτό είναι ματς κατηγορίας και θα δώσουμε το 101% για να το κερδίσουμε και να έρθουμε ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στον στόχο μας” συμπλήρωσε ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ που είναι έτοιμος γιαα να δώσει πολλές “μάχες” στις δυο ρακέτες με τους ψηλούς του “γηραιού”.