Ντέρμπι κορυφής στο Ιλιον

enwsi-iliou-kleistoΕνα σπουδαίο παιχνίδι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής. Πιο συγκεκριμένα, στο Ιλιον η Ενωση φιλοξενεί τον ανεβασμένο Εσπερο σ΄ενα παιχνίδι που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Η ομάδα του Τάκη Πανούλια θέλει τη νίκη για να συνεχίσει αήττητος στο δεύτερο γύρο, ενώ παράλληλα θα παλέψει να πάρει και τη διαφορά (81-68) για να ανέβει στην πρώτη θέση. Από την άλλη, οι πατρινοί έρχονται στην Αθήνα χωρίς άγχος, καθώς έχουν πάρει την άνοδο, κάτι όμως που τους καθιστά περισσότερο επικίνδυνους με στόχο τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην πρώτη θέση.  

Ο Προμηθέας Χαλανδρίου αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στο Χαλάνδρι, ενώ η Νίκη Αμαρουσίου έχει πιο δύσκολο έργο απέναντι στον Μανδραϊκό. Οι γηπεδούχοι θέλουν το “διπλό” για να διατηρηθούν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. 

Δυνατό παιχνίδι αναμένεται και στην Πεντέλη, όπου η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει τον Απόλλων Αρχαίας Κορίνθου. Οι δύο ομάδες θα ψάξουν τη νίκη που θα τις φέρει πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. 

Η Ζάκυνθος κατακτά χωρίς να αγωνιστεί τους δύο βαθμούς απέναντι στον Ακάδημο, ενώ ο Κεραυνός φιλοξενεί το Κρανίδι σ΄ενα παιχνίδι που είναι το απόλυτο φαβορί. Τέλος, η Νήαρ θα κοντραριστεί με το Πέραμα

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:
Κεραυνός Αιγίου – Κρανίδι (Αιγίου, 17:00)
Νήαρ Ηστ – Πέραμα (Νήαρ Ηστ, 17:00)
Ζάκυνθος – Ακάδημος  20-0 α.α.
Χαλάνδρι – Προμηθέας Χαλανδρίου (Ν. Περκίζας, 17:00)
Ενωση Ιλίου – Εσπερος (Β΄Κλ. Ιλίου, 17:00)
Πεντέλη – Απόλλων Αρχ. Κορίνθου (Ν. Πεντέλης, 17:00)
Μανδραϊκός – Νίκη Αμαρουσίου  (1ο ΚΓ Μάνδρας)