Ντέρμπι κορυφής στο Μόναχο δίνουν οι εκτιμήσεις της Defencebet μέσα από το BETroom

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Συνεχίζεται η 4η αγωνιστική στην Bundesliga με πέντε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις έχοντας τα βλέμματα στραμμένα στο ντέρμπι πρωτοπόρων που θα διεξαχθεί στο Μόναχο. Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις της Defencebet αναλυτικά μέσα από το BETroom…

defencebet_infobasket_betroom21:00 Λεβερκούζεν-Αουργκσμπουργκ @ BayArena

Εκτός έδρας παρουσιάζει αδυναμίες έχοντας δύο ήττες με το ίδιο σκορ 2-1,διαθέτει πάντως το ρόστερ ώστε να ανεβάσει την απόδοση της και να έρθουν οι νίκες που θα βελτιώσουν την βαθμολογική της κατάσταση. Η Αουργκσμπουργκ μετά το διπλό στην έδρα της Βέρντερ ηττήθηκε εντός έδρας με 1-3 από την Μάιντζ. Στις 3 από τις 5 τελευταίες αναμετρήσεις με γηπεδούχο τις “ασπιρίνες” σκόραραν 3 ή λιγότερα τέρματα οι δύο ομάδες. Το ίδιο κλειστό παιχνίδι αναμένεται με το 2 έως 3 τέρματα να είναι η επιλογή μας.

21:00 Μπάγερν-Χέρτα @ Αlianz Arena

Ντέρμπι πρωτοπόρον και αήττητων ομάδων μετά από 3 αγωνιστικές θα διεξαχθεί στο Alianz Arena η Μπάγερν από την πλευρά της θέλει να δείξει ποιος είναι το αφεντικό αυτή την σεζόν στην Bundesliga και η Χέρτα μετά τον αποκλεισμό από τις Ευρωπαικές διοργανώσεις δείχνει ότι έχει βλέψεις για ένα καλό πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα. Στις τελευταίες πέντε επισκέψεις η Χέρτα έχει υποστεί ισάριθμες ήττες.

21:00 Λειψία-Γκλάντμπαχ@Red Bull Arena

Ενα ενδιαφέρον παιχνίδι περιμένω στο Red Bull Arena με τις δύο ομάδες να έχουν την δυνατότητα να μας παρουσιάσουν γκολ και θέαμα. Προέρχονται από σημαντικές νίκες με μεγάλο σκορ χωρίς βαθμολογικό άγχος να επαληθεύτει το Over 2.5 θα είναι η επιλογή μας.

21:00 Σάλκε-Κολωνία @VELTINS-Arena

Αν σας λέγαμε ότι η Σάλκε μετά από 3 αγωνιστικές θα είναι ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα χωρίς βαθμό θα μας βγάζατε τρελούς. Στις 3 αναμετρήσεις της Σάλκε έχουν σκοράρει 3 η λιγότερα τέρματα οι δύο ομάδες με τους βασιλικούς μπλε να μην έχουν βρει ακόμα δίχτυα. Δεν θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στην Κολωνία η οποία με 7 βαθμούς είναι σχετικά άνετη βαθμολογικά στο ξεκίνημα της σεζόν παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο και αν βρει χώρους μπορεί να κάνει την έκπληξη.Στις 3 από τις 5 τελευταίες επισκέψεις την Κολωνία στο VELTINS-Arena έχει αποδράση με τους βαθμούς της νίκης.

21:00 Βέρντερ Βρ-Μάιντζ@Weserstadion

H Bέρντερ παρουσιάζει την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 12 τέρματα παθητικό έχοντας σκοράρει 3 ή περισσότερα τέρματα οι δύο ομάδες σε 3 αναμετρήσεις. Η Μάιντζ πέρασε με νίκη από την έδρα της Αουργκσμπουργκ δείχνει θετικά στοιχεία στο ξεκίνημα της σεζόν μπορεί να βρει χώρους και να σκοράρει στο Weserstadion.

Συνοπτικά

Germany – Bundesliga

21:00 Bayer Leverkusen – FC Augsburg 2 έως 3 τέρματα (2,08)

21:00 Bayern München – Hertha BSC 2 έως 3 τέρματα (2,17)

21:00 RB Leipzig – Mönchengladbach Over 2.5 (1.62)

21:00 Schalke 04 – 1.FC Köln

21:00 Werder Bremen – Mainz Goal-Goal (1.53)

Περισσότερες εκτιμήσεις από το Κουπόνι της Τετάρτης στο DefenceBet.com

Eύχομαι καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε.