Ντέρμπι με φόντο τον Λευκό Πύργο

basketball_sΤην πρώτη εντός έδρας νίκη για το 2015 θέλει να πετύχει η Ευκαρπία επικρατώντας των Ικάρων Σερρών όπως και ο Ιωνικός στο παιχνίδι τους για την 15η αγωνιστική απέναντι στον ΚΑΟΣ, παραμένοντας έτσι αμφότεροι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Ζέφυρος φιλοδοξεί να συνεχίσει με νίκες παίρνοντας το διπλό μέσα στον Μαντουλίδη που «καίγεται» όμως για βαθμούς όπως και η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας που θα αγωνιστεί στο τοπικό ντέρμπι με την Ελευθερούπολη, στην έδρα της δεύτερης, έχοντας πάντως υπέρ της μια διαφορά 20 πόντων από το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

Οι Τιτάνες Δράμας φιλοδοξούν να επαναλάβουν την επιτυχία του πρώτου γύρου μέσα στο ΠΚ Νεάπολης αν και σίγουρα δεν θα είναι καθόλου εύκολο το έργο τους κόντρα σε έναν ιδιαίτερα μαχητικό αντίπαλο.

Τέλος, την κατάκτηση του πρώτου ροζ φύλλου αγώνος για το 2015 θα διεκδικήσει ο Μακεδονικός κόντρα στον Ορφέα Ν. Σκοπού διπλασιάζοντας έτσι τα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην συγκεκριμένη ομάδα και διατηρώντας έτσι μια μικρή… απόσταση ασφαλείας από επικίνδυνες περιοχές. 

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Ευκαρπία – Ικαροι Σερρών (Ευκαρπίας, 18:00)
Μακεδονικός – Ορφέας Ν. Σκοπού (Μακεδονικού, 18:00)
Μαντουλίδης – Ζέφυρος ’02 (Μαντουλίδη, 18:00)
ΠΚ Νεάπολης – Τιτάνες Δράμας (Νεάπολης, 18:00)
Ιωνικός Ιωνίας – ΚΑΟΣ (Ιωνίας Θεσ., 18:00)
Ελευθερούπολη – Αγ. Βαρβάρα(Ελευθερούπολης, 18:00)