bg_bballΗ Γέφυρα πέρασε αλώβητη τα τελευταία έξι εμπόδια και ένα ακόμη σίγουρα θα προσπαθήσει να το καταφέρει όσο δύσκολο κι αν αυτό φαίνεται εφόσον θα αγωνιστεί εκτός έδρας για την έβδομή αγωνιστική μέσα στην πάντα δυνατή έδρα της Χαλκηδόνας.

Στα υπόλοιπα ματς, ξεχωρίζει σ’ αυτή την αγωνιστική το ντέρμπι ανάμεσα στην Ασπίδα Ξάνθης και τον Ζέφυρο, δύο εκ των τριών ομάδων που βρίσκονται μόλις έναν βαθμό από το πρώτο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα μετά από πέντε νίκες σε έξι αγώνες όπως επίσης και το ντέρμπι των Σερρών ανάμεσα στον Ορφέα Ν. Σκοπού και τους Ικάρους.

Η ομάδα που συμπληρώνει την τριάδα της δεύτερης θέσης είναι η πολύ δυνατή ΧΑΝΘ η οποία υποδέχεται την μαχητική Γαλάτιστα με μοναδική σκέψη την συνέχιση των νικών της όπως ακριβώς φιλοδοξεί να κάνει και ο ΒΑΟ τώρα που «έσπασε το ρόδι» (πήρε την παρθενική του νίκη την προηγούμενη εβδομάδα) και θα προσπαθήσει να το πετύχει μέσα στην δύσκολη έδρα της ΑΕ Κομοτηνής. 

Αρετσού και Ελευθερούπολη βρίσκονται στη βάση της βαθμολογίας και δεν τους αρέσει καθόλου αυτό. Το θέμα όμως είναι ότι το βράδυ της Κυριακής μόνο μια εκ των δύο θα έχει φύγει από την προτελευταία θέση και θα είναι η νικήτρια στο μεταξύ τους ντέρμπι ενώ από την άλλη θα προσπαθήσει να μην κάνει το παιχνίδι ντέρμπι και να πάρει με όσο πιο αποτελεσματικό τρόπο γίνεται την νίκη ο ΓΑΣ Κομοτηνής αγωνιζόμενος με αντίπαλο την ομάδα της Αγ. Βαρβάρας.

To πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Ασπίδα Ξάνθης – Ζέφυρος 02 (Ευμοίρου, 18:00)
Χαλκηδόνα – ΚΣ Γέφυρας (Χαλκηδόνας, 18:00)
ΑΕ Κομοτηνής – ΒΑΟ (ΔΑΚ Κομοτηνής, 18:00)
Αρετσού – Ελευθερούπολη (ΔΑΚ Καλαμαριάς, 18:00)
Ορφέας Ν. Σκοπού – Ικαροι Σερρών (Ν. Σκοπού, 18:00)
ΧΑΝΘ -Γαλάτιστα (ΧΑΝΘ, 18:00)
Αγ. Βαρβάρα – ΓΑΣ Κομοτηνής ΔΑΚ Ποταμουδιών, 18:00)