ball_periergi3Οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν να βαδίζουν μόνοι, οι φιλοξενούμενοι θέλουν να… πιαστούν χέρι, χέρι – μέρα που είναι – και να πορευτούν μαζί! Απόλλων Σμύρνης-Μανδραϊκός είναι το ματς που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής, καθώς πρόκειται για τη “μάχη” των δύο ομάδων που ηγούνται στον βαθμολογικό πίνακα κι από το αποτέλεσμα θα κριθούν πολλά για τη συνέχεια. Την ίδια ώρα, βέβαια λοξές ματιές θα ρίχνουν στο παιχνίδι κι οι “διώκτες” των πρωτοπόρων, που πάντως θα έχουν συνάμα μυαλό και στις δικές τους δύσκολες αναμετρήσεις.

Ο ΚΑΟΚ φιλοξενεί τη ΦΕΑ, που παρά τα αγωνιστικά της προβλήματα μπορεί να κάνει “ζημιά”, ενώ στην Καλλιθέα θα έχουμε ένα ακόμη ντέρμπι, με τον Πόλις να υποδέχεται μία από τις πιο επιθετικές ομάδες του ομίλου, την Πεντέλη.

Γειτονικό ντέρμπι θα έχουμε στο Μεσολόγγι, με τον Χαρίλαο Τρικούπη να υποδέχεται τον Γλαύκο σ΄ ένα ματς όπου οι γηπεδούχοι ψάχνουν τη νίκη, αλλά και την κάλυψη της διαφοράς της ήττας τους στον πρώτο γύρο. Ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον έχει η αναμέτρηση στο Αίγιο, εκεί όπου ο Κεραυνός θ΄ αντιμετωπίσει τη Ν. Ιωνία, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τους βαθμούς που θα τους απομακρύνουν από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ ανάλογα είναι τα… συναισθήματα για τον Οίακα και τον Ίκαρο Καλλιθέας. Ένα ίσως από τα πιο προβλέψιμα παιχνίδια θα διεξαχθεί στην Ακράτα, με τον τοπικό σύλλογο ν΄ αντιμετωπίζει τον ουραγό Σπαρτιατικό.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:
Οίαξ Ναυπλίου – Ικαρος Καλλιθέας (Ναυπλίου, 16:00)
Απόλλων Σμύρνης – Μανδραϊκός (Απόλλωνα, 17:00)
Χαρίλαος Τρικούπης – Γλαύκος (Μεσολογγίου, 17:00)
Πόλις Καλλιθέας – Πεντέλη (Εθν. Αντιστάσεως, 17:00)
Ακράτα – Σπαρτιατικός (Ακράτας, 17:00)
ΚΑΟΚ – ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ (Κορίνθου, 17:00)
Κεραυνός Αιγίου – Ιωνικός Ιωνίας (Αιγίου, 17:00)