psixikoΈνα συναρπαστικό ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 4 αγωνιστικής με το Ψυχικό υποδέχεται τη Δόξα Λευκάδας σ΄ένα ματς που κερδίζει τα βλέμματα. Όμως και τα υπόλοιπα παιχνίδια παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον όπως αυτό του Εθνικού με τον ΟΦΗ αλλά και το Παγκράτι με Λαύριο.

ΕΘΝΙΚΟ Σ- ΟΦΗ (Π. Νικολαϊδης, 17:00)

 Ο Εθνικός υποδέχεται τον ΟΦΗ με στόχο να πραγματοποιήσει ακόμα μία δυναμική εμφάνιση που θα του δώσει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του και παράλληλα θα διατηρήσει αήττητη την έδρα του. Ο αντίπαλος όμως εκτός του ότι είναι ιδιαίτερα ισχυρός, έχει και ανεβασμένο ηθικό, έπειτα από τη νίκη του επί της Καβάλας. Ο ΟΦΗ θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες και να βρεθεί ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Τρίπολης, 17:00)

Επειτα από δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα η νίκη για τον Αρκαδικό απέναντι στον Ερμή αποτελεί μονόδρομο. Η ομάδα της Τρίπολης δεν έχει περιθώρια για άλλη ήττα καθώς σε αυτήν την περίπτωση θα μείνει πίσω σε σχέση με τους ανταγωνιστές της ανόδου. Ο Ερμής από την άλλη , θα παλέψει μέχρι τέλους καθώς θέλει να… γευτεί τη χαρά της καθώς μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τους δύο βαθμούς.  Δύσκολη για τους γηπεδούχους, είναι η συμμετοχή του Πέτρου Νοέα.

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΕΤΟΣ (Ιβανώφειο, 16:00)

Ο Ηρακλής υποδέχεται στο άδειο Ιβανώφειο τον Αετό με στόχο έπειτα από δύο αγωνιστικές, να πετύχει τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Όμως, ο Αετός έχει ιδιαίτερη δυναμική, το απέδειξε άλλωστε και το περασμένο Σάββατο κόντρα στον Αρκαδικό γι΄αυτό και το μόνο σίγουρο είναι ότι το παιχνίδι αναμένεται αμφίρροπο.

ΠΑΓΚΑΤΙ – ΛΑΥΡΙΟ (Μετς, 17:00)

Δυναμικό ματς αναμένεται στο Μετς. Από τη μία το Παγκράτι αποτελείται από ένα ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο μάχεται μέχρι τέλους και από την άλλη το Λαύριο το οποίο δείχνει ότι κανένας δεν  μπορεί να του σταθεί εμπόδιο καθώς βρίσκεται σε ιδιαίτερα καλή φόρμα. Οι «ροσονέρι» θέλουν τη δεύτερη νίκη τους, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι θέλουν να κρατήσουν το αήττητο.

ΨΥΧΙΚΟ – ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Ψυχικού, 17:00)

Δύο ομάδες με υψηλές φιλοδοξίες διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα ματς το οποίο αναμένεται ντέρμπι. Το Ψυχικό θέλει τη νίκη για να δώσει αξία στο «διπλό» της περασμένης αγωνιστικής και να βρεθεί ακόμα ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα. Κάτι όμως που επιθυμεί και η Δόξα καθώς μία νίκη απέναντι σε μία ομάδα τέτοιας δυναμικής θα την ανεβάσει βαθμολογικά. Για ακόμα μία αγωνιστική, οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους, τον Πάνου.

ΛΙΒΑΔΕΙΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Λιβαδειά, 17:00)

Η Λιβαδειά φιλοξενεί τον Φίλιππο Βέροιας με στόχο να κάνει σεφτέ στα θετικά αποτελέσματα. Οι φιλοξενούμενοι  όμως, που διανύουν μία εξαιρετική περίοδο,  έχουν διαφορετική άποψη καθώς θέλουν το «διπλό» για να παραμείνουν αήττητοι στο πρωτάθλημα.

ΚΑΒΑΛΑ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Αλ. Δημόγλ., 17:00)

Η Καβάλα κόντρα στον Ηλυσιακό θα παλέψει για τη νίκη ώστε να ρεφάρει  την ήττα στην Κρήτη.  Οι γηπεδούχοι το μόνο που δεν θέλουν είναι ένα δεύτερο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα γι΄αυτό και αναμένεται να παλέψουν μέχρι τέλους. Ο Ηλυσικός έχει αποδείξει τη μαχητικότητά του και με όπλο αυτήν θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη.