Ντακούλιας: «Τη χημεία μας δύσκολα μπορεί να την κερδίσει κάποιος»

Είναι μια ομάδα που έχει μάθει στα μετάλλια και ίσως μας έχει καλομάθει. Η Εθνική ομάδα των Αστυνομικών πήρε το τέταρτο χρυσό της μετάλλιο σε σύνολο οχτώ διοργανώσεων δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό.

Ομως η εθνική δεν είναι η μόνη που έχει καπαρώσει τίτλους, καθώς και ο Χρήστος Ντακούλιας έχει ανάλογη πορεία αφού αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης κάτι που συμβαίνει για δεύτερη φορά (σ.σ. η προηγούμενη ήταν το 2013) έχοντας λάβει μέρος σε τρία Ευρωπαϊκά

«Εντάξει να μην πάρουμε κι άλλα; Αν υπολογίσεις ότι είμαι 31 σε τέσσερα χρόνια 35, δόξα τω Θεό, να παίξω σε ακόμα μία διοργάνωση. Ας δούμε το επόμενο γιατί το μεθεπόμενο είναι μακριά», είναι τα πρώτα λόγια του έμπειρου γκαρντ για να σχολιάσει στην πορεία τον τίτλο του MVP:

«Με έβγαλαν…  δεν φταίω (σ.σ. γέλια)! Ολα τα παιδιά έπαιξαν καλά, κάποιοι ήταν λίγο καλύτεροι, άλλοι στο πρώτο δεκάλεπτο, άλλοι στο τέταρτο. Θεωρώ ότι είναι λίγο… γενικό αυτό, ο τίτλος του MVP. Γιατί αν ρωτήσεις εμένα προσωπικά νομίζω ότι σήμερα ήμουν μέτριος ».

Οσο για το τι κάνει αυτή την ομάδα, ανίκητη. «Αυτή η ομάδα έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες. Πιστεύω ότι άνετα στεκόταν στην Α2. Παίζουμε πολλά χρόνια μαζί, ξέρεις ο ένας τον άλλον. Δεν είναι μόνο αυτό, παίζουμε και τα καλοκαίρια μαζί στην Ενόπλων», ανέφερε χαρακτηριστηκά για να σχολιάσει στο τέλος την ποιότητα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. 

«Κακά τα ψέματα δεν είναι όλες οι ομάδες ανταγωνιστικές. Αυτές που είναι, έφτασαν στον τελικό. Η Λιθουανία έχει εξαιρετικούς παίκτες που σουτάρουν εξαιρετικά, αλλά τη χημεία μας δύσκολα μπορεί να την κερδίσει κάποιος».