Ντιφαντής: «Θα παλέψουμε για το καλύτερο»

Έναν ακόμα αγώνα επιβίωσης έχει μπροστά του ο Δούκας καθώς το  Σάββατο (17/02, 17:00) ο Γιάννης Γιαννόπουλος και οι παίκτες του θα αντιμετωπίσουν στην Καστοριά, την ομώνυμη ομάδα και είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η Καστοριά ειναι μια ομάδα που βρίσκεται στα υψηλά πάτωμα του βαθμολογικού πίνακα και παρουσιάζεται δυνατή μέσα στην έδρα της όμως στον Δούκα, θέλουν να παλέψουν για το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα τους δώσει βαθιά βαθμολογική ανάσα και θα τους επιτρέψει να κάνουν ένα θετικό βήμα.

Ο σέντερ του ΑΣΕ Δούκα, Κώστας Ντιφαντής μίλησε για το παιχνίδι τονίζοντας ότι το έργο της ομάδας του κόντρα στην Καστοριά θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση και δεν έχει περιθώριο για απώλειες βαθμών: “Η ομάδα μας, όπως κάθε Σάββατο, παίζει ακόμα έναν τελικό για την παραμονή στην κατηγορία. Αντίθετα με τα αρνητικά αποτελέσματα ο Δούκας έχει δείξει ότι μπορεί να χτυπήσει όλα τα παιχνίδια, απέναντι ακόμα και σε ομάδες που βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Η Καστοριά έχει ένα απο τα πιο γεματα ρόστερ της Α2, πράγμα που την καθιστά πολύ δυνατό αντίπαλο.

Όταν όμως τίθεται θέμα επιβίωσης, ένας τέτοιος αγώνας δεν μας αφήνει περιθώρια χαλάρωσης, καθώς με μια τέτοια πρόκληση, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε οτι έχουμε για αυτό το παιχνίδι και να παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα”.

Ο Γιάννης Γιαννόπουλος και οι παίκτες του ολοκλήρωσαν το πρωί της Παρασκευής (16/02) και νωρίς το μεσημέρι η αποστολή αναχώρησε για την μακρινή Καστοριά.