Ντόρσεϊ και Σλούκας στους «εκλεκτούς» για το παράθυρο του Σεπτέμβρη…

Οι Κώστας Σλούκας και Τάιλορ Ντόρσεϊ συμπεριλαμβάνονται στους 24 «εκλεκτούς» του ομοσπονδιακού προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλου, ενόψει των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας για τα «παράθυρα» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Σεπτέμβρη. Ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε τους 24 παίκτες που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία για τα παιχνίδια με Σερβία (στις 13/09) και Γεωργία (στις 16/09) με το πρώτο ραντεβού να έχει οριστεί για την Τετάρτη 5/9 στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτό θα δώσουν το «παρών» 14 παίκτες. Πρόκειται για τους Θανάση Αντετοκούνμπο, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Νικ Καλάθη, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Βαγγέλη Μάντζαρη, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Γιάννη Μπουρούση, Ντίνο Μήτογλου, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Γιώργο Παπαγιάννη, Κώστα Παπανικολάου, Ιωάννη Παπαπέτρου, Γιώργο Πρίντεζη και Κώστα Σλούκα. Στην συνολική λίστα δηλώθηκαν επίσης οι Γιάννης Αθηναίου, Χάρης Γιαννόπόυλος, Νίκος Γκίκας, Λεωνίδας Κασελάκης, Δημήτρης Κατσίβελης, Αντώνης Κόνιαρης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Ντούσαν Σάκοτα, Χρήστος Σαλούστρος και Λίνος Χρυσικόπουλος.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα προπονηθεί στο ΟΑΚΑ στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου και θα αναχωρήσει για το Παρίσι στις 7/9, προκειμένου να δώσει δύο αγώνες προετοιμασίας, με το Μαυροβούνιο (8/9, 19.00) και την Γαλλία (9/9, 19.30). Θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 10/9 και την επομένη, Τρίτη 11/9, θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο και τον πρώτο αγώνα. Για την Τιφλίδα η αποστολή θα ταξιδέψει στις 14/9 και η επιστροφή στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένη για τις 17/9..

.
Διαβάστε ακόμη…