“Ντύνεται” “Λύκος” ο Άρης Σκοπέτος!

Την περασμένη σεζόν φορούσε την ασπρόμαυρη φανέλα της Καλαμάτας BC, τη νέα θα φορά φανέλα που θα γράφει και πάλι Καλαμάτα, όμως θα είναι η πράσινη και θα είναι εκείνη της Καλαμάτας 80! Ο λόγος για τον Άρη Σκοπέτο, τον 24χρονο γκαρντ που “ντύνεται” “Λύκος”, έχοντας έρθει σε συμφωνία με τους ιθύνοντες τον σύλλογο της Καλαμάτας 80, που “χτίζουν” το ρόστερ ενόψει του “μαραθωνίου” της Γ’ εθνικής.

Οι “Λύκοι” έχουν θέσει ως στόχο να διατηρήσουν το ρόστερ που οδήγησε την ομάδα στην άνοδο. Αλλά από εκεί και πέρα θέλουν και την ενίσχυσή του, αλλά δεν μπορούν να δαπανήσουν κεφάλαια στο μεταγραφικό παζάρι. Και αυτό διότι αυτή είναι η μπασκετική τους “αρχή”. Η στήριξη των γηγενών αθλητών και των παικτών που προέρχονται από τις ακαδημίες…

Η περίπτωση του 24χρονου Σκοπέτου, που φορούσε τη φανέλα της Καλαμάτα BC όντας δανεικός από τον Ακάδημο (στον οποίο και ανήκει) συζητήθηκε. Βρέθηκε η “χρυσή τομή” ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους και ο Σκοπέτος είναι έτοιμος όπως όλα δείχνουν να φορέσει τη φανέλα των “Λύκων”, αφού έχει έρθει σε προφορική συμφωνία μαζί τους και να ενισχύσει την ομάδα στη νέα σεζόν.

Πληροφορίες από sport365.gr