Νόντας: «Να δίνουμε το 100%»

akadimos-prwtiΤην προπονήσεις του ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα ο Ακάδημος Καλαμάτας ο οποίος προετοιμάζεται για την πρώτη του συμμετοχή στη Γ΄εθνική.

Το “παρών” εκτός από τον Παύλο Νόντα, τον βοηθό του Μιχάλη Ροζακέα και τους παίκτες, έδωσε και ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Αποστόλης Κοσμάς.

Ο Παύλος Νόντας μιλώντας για τον στόχο της σεζόν ανέφερε: «Ξεκινάμε ενισχυμένη με πολλά παιδιά από την Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή, τα οποία ευελπιστούμε ότι θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Γ’ εθνικής. Υπάρχει αισιοδοξία, αλλά στην πορεία θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Κάθε νεοφώτιστη ομάδα στο ξεκίνημα στοχεύει στην παραμονή. Αυτό που θέλω εγώ ως πρώτο στόχο είναι να δίνουμε το 100%, να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε».

Το ρόστερ απαρτίζεται από τους παλιούς Γιώργο Γιαννουκάκη, Σωτήρη Σταύρου, Αντώνη Καζολέα, Δημήτρης Κουτίβα, Σπύρο Γεωργανά, Αλέξη Αλοίμονο, Άρη Σκοπέτος, Χρήστος Λουρμπέα, Κώστα Ζυγουράκη, Δημήτρη Ραμπιέ, Γιώργο Σπαντιδέα, Τάκη Γιαννακόπουλο, Αρη Παπαδόπουλο, Γιώργο Παπαδόπουλο και τους νεοαποκτηθέντες Ανδρέα Λαζαρακόπουλο, Δημήτρη Τσικούρη, Δημήτρη Καλογερόπουλο, Σωτήρη Καραμπάγια, Γιάννη Φωτάκη και Πέτρο Γιαννακέα.

Πηγή: eleftheriaonline.gr