Ν. Μίχαλος: “Κίνητρο η επόμενη χρονιά να συνεχίσω το μπάσκετ”

nikos mixalos_2Ο Πανιώνιος βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Β΄ εθνική και την άνοδο στην Α2 κι αυτό έχει δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στο Νίκο Μίχαλο, που μπορεί να βαδίζει στα 38 του, όμως όπως αποκάλυψε στην εκπομπή του infobasket.gr, “free for three” στο ραδιόφωνο της ertopen 106,7 σκοπεύει να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ. Εάν θα είναι και στη Νέα Σμύρνη; “Στόχος είναι η ομάδα ν΄ ανέβει, να πάρει το πρωτάθλημα κι από εκεί και πέρα νομίζω ότι θα τα βρούμε με τον Πανιώνιο πολύ εύκολα αν υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές”, σχολίασε χαρακτηριστικά, ενώ δεν έκρυψε ότι ο προπονητής του Πανιωνίου Βαγγέλης Ζιάγκος έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή του αυτή. “Έχω αποφασίσει ότι θα συνεχίσω και του χρόνου. Με βοήθησε πολύ ο Βαγγέλης Ζιάγκος, μου έδωσε μεγάλο κίνητρο την επόμενη χρονιά. Εάν θα είναι στον Πανιώνιο ή αλλού θα το δείξει η μεταγραφική περίοδος”, τόνισε ενώ μίλησε και για το “δέσιμο” που έχει με τους οπαδούς του Πανιωνίου: “Έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τους οπαδούς του Πανιωνίου. Είμαι εκδηλωτικός, μου αρέσει πολύ η Νέα Σμύρνη και νομίζω ότι είναι τύχη για έναν αθλητή να τελειώνει την καριέρα του σ΄ ένα σωματείο με κόσμο κι αυτό θέλω να επιδιώξω και εγώ τα επόμενα χρόνια”.

Η χρονιά που διανύει ο Πανιώνιος είναι ιδιαίτερη, κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από κανέναν. “Είναι όντως μία περίεργη χρονιά για το σωματείο που έπεσε σε χαμηλότερες κατηγορίες. Λειτουργεί σε επαγγελματικά πλαίσια και αυτό μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση, έχοντας περάσει και από μεγαλύτερες κατηγορίες. Είμαστε 2-3 έμπειροι και ξέρουμε καλά την κατηγορία. Έχει δέσει το… γλυκό, που λέμε με τους συμπαίκτες και δεν σου κρύβω ότι η ομάδα, η παρέα, το team σου δίνει κίνητρο να είσαι επαγγελματίας, παρότι αγωνιζόμαστε σε μία κατηγορία που είναι ερασιτεχνική. Τα πάντα στον Πανιώνιο κινούνται στη σωστή πορεία και το μόνο λάθος που υπάρχει στον σύλλογο είναι η… κατηγορία που αγωνίζεται! Ο Πανιώνιος ανήκει τουλάχιστον για μία χρονιά στην Α2 για να βρεθεί μετά στην Α1″.

Αναφερόμενος στο επικείμενο παιχνίδι με τον Ιωνικό Νίκαιας ο Νίκος Μίχαλος σχολίασε: “Είναι ένα ματς στο οποίο πάμε δίχως άγχος. Κι αυτό διότι ο Πανιώνιος έχει δύο ευκαιρίες για να βγει πρωταθλητής. Η πρώτη με τον Ιωνικό Νίκαιας, ενώ η δεύτερη εάν χάσει να πάει στα μπαράζ κι αυτό είναι πολύ μεγάλο προσόν να υπάρχουν οι δύο ευκαιρίες. Σίγουρα πάμε για τη νίκη για να βγούμε πρωταθλητές από την πρώτη ευκαιρία που μας έχουμε”.

Ακούστε όλη τη ραδιοφωνική συνέντευξη του Νίκου Μίχαλου στην εκπομπή “Free for three” του infobasket.gr στην ertopen 106,7.